PowNed stopt met nieuwsartikelen

Geplaatst op Mon 21 Jan 2019 om 8:30

PowNed heeft een nieuwe website. Met het nieuwe video-driven platform gooit de omroep het over een andere boeg en maakt het zich op voor ’the next big step’: de netwerkgeneratie nóg beter bedienen. Dat heeft de omroep laten weten. Een grote verandering is dat PowNed na jaren stopt met nieuwsartikelen. “Geen nieuwsartikelen meer, maar makkelijk en snel toegang tot de laatste videocontent. Wie nu een kijkje neemt op PowNed.tv ziet dat er het nodige is veranderd“, aldus de omroep.

Via een serie afspeellijsten op de homepage kan de bezoeker eenvoudig zijn weg vinden naar de laatste video’s van PowNed. “Dagelijks verse PowNews-items, televisieprogramma’s, viral video’s en opvallende fragmenten.”

Daarnaast is meer ruimte gecreëerd voor de radioprogramma’s van PowNed. “En gaat de omroep met de rubriek ‘Punt uit’ zich vanaf nu richten op meer opiniërende artikelen.

De vormgeving is strakker geworden. “En door het behoud van de uitgesproken roze zwarte huisstijlkleuren nog altijd sterk herkenbaar voor trouwe volgers en reaguurders.”

Foto: PowNed
11 Reacties op “PowNed stopt met nieuwsartikelen”


 1. Alberto

  Powned maakt tegenwoordig goede docu’s.
  Vorige week nog onder de indruk van de docu ‘dat zijn geen grappen.’

 2. ome H

  Hoeveel belastinggeld heeft PowNed ons gekost?

 3. Deadly Viper

  ” voor trouwe volgers en reaguurders”, Alle 3?

 4. Deadly Viper

  Waarom post je onder mijn naam @ 9:40 gedraag je niet als kleuter.

 5. zeurpiet

  Prachtig! Eindelijk eens een omroepbaas die zich aan zijn woord houdt. F*ck die hele Hilversumse kliek van binnen uit!

 6. Henk

  Gewoon een grote zakkenvuller. Powned begon bij de oprichting met een ledenwerfcampagne waar een andere omroep niet mee weg zou komen. Als je een lid aanbracht ging het geld van het nieuwe lid naar de aanbrenger.

 7. Joop55

  PowNed moet onder curatele gesteld worden, tis een lege huls met een aso-kliekje die elke jaar een tonnetje of wat naar binnen harkt.

 8. Blurb

  @Joop55, heel Hilversum is een lege huls en mag wel eens onder curatele gesteld worden. Al die zoontjes van zonder opleiding, etc.

 9. 123

  Waarom bestaat PowNed eigenlijk nog? De benodigde leden (50.000) hebben ze ondertussen bij lange na niet meer (zo’n 35.000), en daarnaast hebben ze nog nooit één programma gehad wat echt goed scoorde. Dit is echt een voorbeeld van een overbodige omroep, die totaal niet weet wat het publiek wil. Vergelijk PowNed eens met Omroep Max (die in dezelfde tijd 150.000 leden nodig had, en er nu al zo’n 350.000 heeft), die met bijna élk programma lekker scoort, en ik zie dan meteen hoe het wél kan/moet.

 10. Mike

  Met Powned heb ik echt het idee dat Dominique en Rutger puur alleen hun zakken aan het vullen zijn. Qua programma’s is het allemaal heel slecht. Mensen die daar ooit lid van geworden zijn worden bedonderd.

 11. arie

  Powned kan zich beter opheffen. Voegt niks meer toe, kost ons geld en de aandacht voor deze club is weg. Waar is al dat geld gebleven trouwens?

  Zondagnacht om 24.00 uur hebben ze nog op radio 1 de recalcitrante, nauwelijks verstaanbare, prem radhakishun, die poogt een praatprogramma te doen en laat dorpsidioten hem op de radio bellen . Zelf verklaart hij dat hij bijna niks verdiend.
  Het gaat vaak nergens over.
  Het slechtste radioprogramma wat er bestaat. Zonde van het geld NPO!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.