PowNed stopt met nieuwsartikelen

PowNed heeft een nieuwe website. Met het nieuwe video-driven platform gooit de omroep het over een andere boeg en maakt het zich op voor ’the next big step’: de netwerkgeneratie nóg beter bedienen. Dat heeft de omroep laten weten. Een grote verandering is dat PowNed na jaren stopt met nieuwsartikelen. “Geen nieuwsartikelen meer, maar makkelijk en snel toegang tot de laatste videocontent. Wie nu een kijkje neemt op PowNed.tv ziet dat er het nodige is veranderd“, aldus de omroep.

Via een serie afspeellijsten op de homepage kan de bezoeker eenvoudig zijn weg vinden naar de laatste video’s van PowNed. “Dagelijks verse PowNews-items, televisieprogramma’s, viral video’s en opvallende fragmenten.”

Daarnaast is meer ruimte gecreëerd voor de radioprogramma’s van PowNed. “En gaat de omroep met de rubriek ‘Punt uit’ zich vanaf nu richten op meer opiniërende artikelen.

De vormgeving is strakker geworden. “En door het behoud van de uitgesproken roze zwarte huisstijlkleuren nog altijd sterk herkenbaar voor trouwe volgers en reaguurders.”

Foto: PowNed

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen