Johan Derksen vindt sidekicks Wilfred Genee niets

Niels van Baarlen en Rick Romijn voelen als sidekicks niet echt aan welke kant Wilfred Genee op wil met zijn nieuwe show op Radio Veronica. Dat heeft Johan Derksen hem vrijdag laten weten in de tv-editie van het programma. Derksen is ook af en toe te horen in de radio-editie, maar is geen fan van de sidekicks. De twee heren zitten nog iets te veel in de gezellige sfeer van Edwin Evers. “Ze moeten geen gezellige radio willen maken, maar spannende radio“, vindt de voetbalanalist.

Het trio is nog niet goed op elkaar ingespeeld, vindt Derksen. “Je doet het fantastisch, maar ik heb twee keer het genoegen gehad om te mogen figureren in jouw programma en jij bent een man van pittige uitspraken, dingen ontlokken en scherpe interviews, maar ik heb de indruk dat je sidekicks niet helemaal begrijpen waar jij heen wil en wat jouw karakter is. Zij willen vooral lachen en het gezellig houden, maar gezellig houden wat zij willen ontaardt heel snel in melige radio.”

Genee: “Dat is ook wel weer hun kracht, hè? Dat deden ze bij Evers natuurlijk ook.

Derksen: “Ja, maar dat past helemaal niet bij jou. Jij moet gewoon scherp en vervelend doen. Jij kunt in twee minuten in een interview helemaal fileren en dat moeten zij niet afzwakken.”

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen