John van den Heuvel stiekem terug in BLVD-studio

John van den Heuvel is vanochtend stiekem teruggekeerd in de studio van RTL Boulevard. Hij heeft zich daar laten interviewen door Bridget Maasland. Dat laat de presentatrice weten op Instagram. Van den Heuvel mag van de Amsterdamse ‘driehoek’ niet langer naar de live-uitzendingen van RTL Boulevard, omdat ze de beveiligingsoperatie op de drukke uitzendlocatie – het Leidseplein – te complex vinden. Hij mag wel op onregelmatige tijden langskomen bij de Boulevard-studio.

Daarom is Van den Heuvel voor het eerst weer teruggekeerd bij Boulevard. “Vanavond interview met John van den Heuvel bij RTL Boulevard. Stiekem op een doordeweekse ochtend in de studio“, zegt Maasland.

De misdaadjournalist wordt al geruime tijd bedreigd, maar toch kon hij het afgelopen jaar nog regelmatig verschijnen in de live-uitzendingen van RTL Boulevard. Tijdens die optredens ging het Leidseplein regelmatig op slot, omdat anders zijn veiligheid niet te waarborgen was.

Volgens burgemeester Femke Halsema is dat geen doen meer. Ze heeft RTL Boulevard aangeboden om te zoeken naar een andere locatie voor de studio, maar dat zag de showrubriek niet zitten.

De post van Maasland:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vanavond interview met John van den Heuvel bij @rtlboulevard #stiekemopeendoordeweekseochtendindestudio #interview #beveiliging #makeupbymoi

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen