Gordon vanavond in DWDD na jarenlang RTL-verbod

Gordon zit vanavond in De Wereld Draait Door om over zijn overstap naar SBS 6 en zijn nieuwe programma DanceSing, dat vanavond begint, te praten. Dat heeft hij gezegd in Mark+Rámon op NPO 3FM. Het is best bijzonder dat Gordon aan tafel zit bij Matthijs van Nieuwkerk, want hij is er al ruim zes jaar niet meer geweest. “Nee, dat klopt. Ik mocht het nooit van RTL en nu mag het wel van SBS, dus dat is best wel weer leuk. Ik zit er om DanceSing te promoten, een ontzettend prestigieus project.

Gordon doet er alles aan om de mensen op het programma te wijzen. “Het is onzin om te zeggen dat het niet spannend is vanavond, want dat is het wel. Het is het eerste programma van mij dat op televisie komt bij de nieuwe zender.”

Het wordt afwachten wat de kijkcijfers gaan doen. “Je zit bij een zender die het gewoon niet goed doet en dan hoop je gewoon dat jij bij kan dragen aan dat het beter kan worden daar.”

Gordon en de dj’s van 3FM, Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen, konden elkaar de hand schudden rondom de karige luister- en kijkcijfers van beide platformen. Zowel SBS als 3FM scoren matig. “Je doet je werk met plezier, daar gaat het uiteindelijk om.”

“Nu zijn de luistercijfers van jullie niet goed, maar dat komt wel weer goed. 3FM heeft altijd een mooie reputatie gehad, dus daar moet je je ook niet te veel van aantrekken”, zei Gordon tegen de radiomakers.

Foto: SBS

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen