Chantal doet Dancing with the Stars samen met Tijl

Chantal Janzen gaat het nieuwe Dancing with the Stars samen met Tijl Beckand presenteren. De eerste twee kandidaten zijn Heleen van Royen en Bibian Mentel. Dat heeft de presentatrice woensdagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. Nu RTL 4 zijn hitshow Dance Dance Dance verliest aan SBS 6, grijpt de zender terug op de hitformule van vroeger: Dancing with the Stars. “Ik heb naast me staan een oude bekende, en ik vind zelf dat we een goed duo zijn: Tijl Beckand“, aldus Janzen.

Beckand voegt veel toe aan het programma, denkt Janzen. “Wat ik vooral leuk vind is dat je ook een beetje de kandidaten plaagt en niet alleen zegt: ‘Hoe ging het en ben je blij met de punten?’ We zijn aan elkaar gewaagd.”

In hoeverre verschilt Dancing with the Stars van Dance Dance Dance? “Het zijn twee totaal andere programma’s, want bij Dance Dance Dance dansen de kandidaten videoclips na. Dit zijn de klassieke dansstijlen. De nostalgie die er nog aan kleeft zit er gewoon weer bij. Ik vind het zelf een heerlijke stijl. Ik kan er niet op wachten.

En: “Wat heel uniek is, is dat het live is. Hoe leuk is het om live televisie te maken?

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen