Chantal doet Dancing with the Stars samen met Tijl

Geplaatst op Thu 10 Jan 2019 om 8:30

Chantal Janzen gaat het nieuwe Dancing with the Stars samen met Tijl Beckand presenteren. De eerste twee kandidaten zijn Heleen van Royen en Bibian Mentel. Dat heeft de presentatrice woensdagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. Nu RTL 4 zijn hitshow Dance Dance Dance verliest aan SBS 6, grijpt de zender terug op de hitformule van vroeger: Dancing with the Stars. “Ik heb naast me staan een oude bekende, en ik vind zelf dat we een goed duo zijn: Tijl Beckand“, aldus Janzen.

Beckand voegt veel toe aan het programma, denkt Janzen. “Wat ik vooral leuk vind is dat je ook een beetje de kandidaten plaagt en niet alleen zegt: ‘Hoe ging het en ben je blij met de punten?’ We zijn aan elkaar gewaagd.”

In hoeverre verschilt Dancing with the Stars van Dance Dance Dance? “Het zijn twee totaal andere programma’s, want bij Dance Dance Dance dansen de kandidaten videoclips na. Dit zijn de klassieke dansstijlen. De nostalgie die er nog aan kleeft zit er gewoon weer bij. Ik vind het zelf een heerlijke stijl. Ik kan er niet op wachten.

En: “Wat heel uniek is, is dat het live is. Hoe leuk is het om live televisie te maken?

Foto: RTL
44 Reacties op “Chantal doet Dancing with the Stars samen met Tijl”


 1. Hoi

  Pff konden ze niet iemand anders vinden? Tijl is zo niet leuk

 2. José

  Vreselijk die Tijl. Dit had Carlo moeten zijn. Wel leuk dat het live is.

 3. Lize

  Format nu al aan puin geslagen.. RTL snapt het echt niet. Wanneer gaan al die schijtlollige lama’s eens vertrekken. Ze vinden zichzelf zo vreselijk lollig, maar kunnen niet presenteren. Zonde dit..

 4. Harm

  Tijl? Wtf?

 5. zorro

  Er lopen tientalen hele goeie presentatoren rond in medialand rn uitgerekend nemen ze Tijl hij ia als presentator een en al ergenis.
  Jammer voor Chantal want zij wordt wel meegelseurd door hem.

 6. Coen

  Heleen en Bibian. Goeie eerste namen.

 7. Britt Scholte lover

  wie is Bibian Mentel?

 8. Henk

  Perfecte plaatje doet ie leuk. Gewoon beetje doseren

 9. Henk

  Wie is Britt Scholte?

 10. Britt Scholte lover

  Henk, als je Britt Scholte niet kent, wat doe je dan op een mediaforum….

 11. Sophie

  Altijd diezelfde voorspelbare koppen bij RTL qua presentatie.

 12. Bennie de Vries

  Britt Scholte lover (overigens niet de echte), krijg lekker de pest en sterf!

 13. StukTV

  Dit had overduidelijk Carlo moeten zijn.

 14. Paulien

  Tijl???? Hoezo? Die kan alleen maar melig en flauwe opmerkingen maken. Ik had hier voor wat meer grandeur gekozen. Boszhard was een logische keuze geweest!

 15. Sven L.

  Feit dat het live-tv wordt, geeft wel flair aan het geheel. Goede keus.

  Welke studio wordt gebruikt, Baarn wederom? Ik ben nieuwsgierig naar de juryleden en aub met een goed orkest, geen tape.

 16. Klaasje

  Was altijd best leuk om te zien. Chantal zie ik wel als presentatrice ervan, maar Tijl!!! Wat n foute beslissing. Die 4 van de Lama’s zijn nooit leuk. Voor mij altijd n reden om weg te zappen als die ergens captains of presentator van zijn. En dat is van veel. Ze zijn niet grappig en altijd irritant aanwezig.

 17. Rik

  Tijl is voor een reden om niet te kijken. Ik had hiervoor Beau, Robert of -de beste keuze- Carlo gekozen. Jammer voor Chantal

 18. Leon10

  Je zou zeggen dat Chantal wel wat meer macht heeft gekregen bij RTL met al haar successen. Maar de keuze voor deze co host kan er alleen 1 van RTL zijn die wordt aangestuurd zonder kapitein.

 19. Renate

  Waarom laten ze dit niet presenteren door Art Rooijakkers? Of Beau van Erven Dorens? Ik snap niets van deze keuze. Vreselijke schijtlollige lama.

 20. Fenna

  Beau, Art of Carlo. Drie betere keuzes! Tijl red flag!

 21. Tessa

  Oh nee Tijl. Wij kijken niet. Jammer.

 22. Wyatt

  Dan liever Humberto.

 23. Pim

  Ik heb werkelijk met open mond naar de aankondiging van de nieuwe co host gekeken. Tijl? You must be joking. Ik dacht; dit is de droge humor van Chantal. Maar nu het harde werkelijkheid blijkt te zijn, zie ik wel de ernst in van de huidige staat bij RTL. Wie maakt zo’n beslissing? En waarop gebaseerd? De jongens tegen de meisjes, het infantiele format wat thuis hoort op Nickelodeon? Het perfecte plaatje waarin je alle irritatante opmerkingen eruit kan knippen en er nog teveel inzitten. Tijl is geen man voor zo’n show waarbij je toch ook hoopt op een beetje klasse. What where they thinking?!!!

 24. Chantal

  Dit had 100% zeker Carlo B moeten zijn!

 25. Coen

  Haha, het blijft grappig om reacties te lezen. Iedereen denkt dat hij namens het volk spreekt. Wat natuurlijk totaal niet zo is. Net als dat 6 Inside. Niemand is daar verder mee bezig. Alleen hier op het forum.

 26. Henk

  Nu je t zegt; Robbert ten Brink was ook een goede geweest. toch beetje opvolger van Ron Brandsteder

 27. Piet

  @9:59
  Je bent te oud en te uitgezakt voor een dansprogramma, Carlo.

 28. Renate

  Carlo, Beau, Robert -of zelfs- Jamai waren betere keuzes geweest!

 29. Dikketv

  Gaap! Tijl! Gaap! Gemiste kans hastag niet leuk. Veranderen nu het nog kan: Art, Beau of Carlo.

 30. Alex

  Carlo was de beste keus, maar Tijl kan prima presenteren als hij niet in de ‘lama-modus’ zit.
  Net als Ruben van der Meer ook fijn is om te zien op het moment dat hij rustig is.

 31. Gijs

  Begint mij op te vallen dat Carlo genegeerd wordt bij de grote shows. De weg naar het Miljoen, Hollands Got Talent jury, Dancing With The Stars waren allemaal goede opties voor hem geweest. Hij doet nu alleen kantine of is dat pas volgend jaar?

 32. Coen

  Hoezo Carlo? Hij is toch echt uit de oude doos? De manier waarop hij presenteert. Alsof je naar Nostalgie TV kijkt.

 33. lek

  Is Tijl nu de man die vooruitgeschoven wordt bij RTL. Je ziet wel dat Erland weg is.. nu krijgen de mensen met de grote bek opeens meer ruimte. En krijgen we nu al Tijl zijn vriendjes ook weer in de shows. Die zijn namelijk gekoppeld aan elkaar

 34. Linde

  @gijs Inderdaad, erg jammer dat Carlo zo weinig doet. Of wellicht is hij wel gevraagd, maar doet hij het niet, hij is schijnbaar ook druk met zijn theater- en productiebedrijfjes. En dat is weer jammer, want zo vergooi hij wel zijn talenten, qua tv dan.

  Carlo had HGT moeten presenteren en niet die Tan. TV Kantine komt in maart, ook niet echt de ideale periode voor hoge kijkcijfers. Vraag mij af of Irene nog wel naar RTL komt, het is wel heel erg stil rondom haar..

 35. Tss

  Tijl Beckand? reden voor mij om NIET te kijken.
  Walgelijk over het paard getild ventje!
  Zwelgt in eigendunk, bah.

 36. weethetbeter

  Vreselijk steeds de zelfde koppen !!!!!

 37. Roelof

  Kan alleen maar hopen dat RTL deze beslissing terugdraait, want ik vrees dat ze hier de plank vreselijk mis slaan. Van iedereen die ze in huis hebben Tijl Beckand uitkiezen is nou niet direct een keuze waar je kijkers mee wint, zeg maar.

 38. ron

  De flop van 2019 is nu ook bekand
  .

 39. J

  Denk juist dat Tijl hier wel op past. Zorgt voor net een andere draai. Hij doet Het Perfect Plaatje ook prima. Zie hem dit ook wel doen. Als je Chantal&Carlo of Chantal&Beau of weet ik veel wie werd het weer zo standaard.

 40. bastian

  Goed dat ze het programma terugbrengen. Dit gaat nog steeds scoren maar waarom in vredesnaam Tijl? Mag ik een teiltje aub.

 41. pip

  Hij s net zo irritant als zijn college Ruben Nicolai in wie van de drie en bij Linda.

 42. LD

  Yi? Geweldig! Nu ga ik zeker kijken! Top-keuze

 43. Maggietogo

  Nee aub geen lama! Ze zijn zo niet grappig. Al die ingestudeerde flauwe grapjes die ze thuis hebben zitten brainstormen, dus grapjes die overal kunnen worden ingezet als een bepaald onderwerp naar voren komt. Humor van Gordon is wel leuk en ad rem. Waarom hij eigenlijk niet?

 44. Mark

  Tijl B = kots, Ruben N = ook kots

  Alles wat voorheen Lama was is niet leuk: Jandino ook niet, Jeroen ook niet, die andere Ruben ook niet.

  Doe dan Beau samen met Chantal.

Reageer

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord 'moderatie'. Reacties met daarin het woord 'moderatie' worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.