Albert krijgt alsnog primeur van buurvrouw Connie

Albert Verlinde heeft alsnog een primeur gekregen van Connie Witteman, zijn buurvrouw in de peperdure P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Er is op 28 december een idioot over haar hek geklommen. Dat onthulde de showkenner maandagavond in 6 Inside. Na de premièreaflevering van 6 Inside klaagde Privé-grootheid Jan Uriot over het gebrek aan primeurs. Hij tipte Verlinde om eens aan te bellen bij zijn buurvrouw en kennelijk heeft de showkenner dat advies ter harte genomen.

Verlinde pakte er maandagavond groot mee uit. “6 Inside ontdekte dat Connie Witteman opnieuw slachtoffer is geworden van een insluiper. Dit is eind december allemaal gehuurd, echt een heftig verhaal. Iemand is haar huis binnengedrongen. We hebben haar verhaal en we hebben ook beelden van de arrestatie.

De showkenner nam even goed de tijd om het verhaal duidelijk te vertellen. “Nu beginnen de Angela de Jongs van deze wereld mee te typen en te zeggen: ‘Wat is hier allemaal aan de hand.’ Maar wat er gebeurt is: het heeft niets met Connie te maken, maar het is pure pech wat ze heeft meegemaakt.”

Er stond, en dat is op 28 december gebeurd, een man in de Jan Luykenstraat. De politie deed controle, de man stapte niet uit, maar reed achteruit, ramde twee wagens en reed weg. Hij werd achtervolgd door de politie en rende het Vondelpark in. Hij klom over een hek en holt binnen bij, je verzint het niet, Connie.”

Het had ieders tuin kunnen zijn, maar hij holt bij Connie naar binnen. Ze stond in de badkamer en zag ineens een hoodie. Gelukkig was haar schoonzoon er en die duwde de man naar buiten. De hond holde er achteraan en pakte die man in z’n been en nam er een flinke hap uit.”

Uiteindelijk was de politie snel ter plaatse. 6 Inside kon exclusief een foto laten zien van die arrestatie.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen