3FM-dj’s Mark en Ramón willen uur van Frank erbij

Geplaatst op Tue 01 Jan 2019 om 8:15

Het 3FM-middagspitsduo Mark van van der Molen en Ramón Verkoeijen zou het liefst van 16.00 tot 19.00 uur uitzenden in plaats van 16.00 tot 18.00 uur. Dat laat Verkoeijen weten op Twitter. Momenteel is Frank van der Lende op zender van 18.00 tot 21.00 uur en als hij een uurtje in zou leveren kunnen zijn twee voorgangers een uurtje langer doorgaan. Het zou wel wat logischer zijn: de meeste middagspits-shows duren tot 19.00 uur, als de meeste mensen weer thuis zijn van het werk.

Verkoeijen laat zijn wens blijken in een twitterdiscussie met mediastrateeg Evert Bronkhorst. “Cheers! En als jullie nu gewoon tot 19.00 uur gaan uitzenden kan ik wat makkelijker luisteren, vanaf 18.00 uur meestal in de auto“, zegt hij. Daarop antwoordt de dj: “Eens 😁.

De radiomaker hoopt dat 2019 een beter jaar wordt voor 3FM. “3FM is eigenlijk net het Nederlands elftal. Iedereen vindt er iets van (voelt zich dus betrokken bij 3FM), het heeft onwijs veel nieuw talent (compleet nieuwe generatie) en daar komt steeds meer uit! Zin in 2019! Het alternatief op de rest! ❤️

Het is inderdaad niet meer zoals vroeger. We zijn alternatief, dus niet mainstream. Dat is minder toegankelijk. Maar we hebben weer een eigen karakter en sound. Het alternatief op de rest.

Maar hoe alternatief is 3FM eigenlijk? Verkoeijen: “Vaccines, Cut_, Eut, Editors, album tracks van Mumford & Sons, Greenday, Tash Sultana, Nothing But Thieves, Jason Waterfalls, White Lies, Lana Del Rey, Grimes, 1975, Hozier, Indian Askin, Balthazar, Foo Fighters, Son Mieux, De Staat, Thomas Azier, Muse, wie draait dit? Yes 3FM 😊.

Foto: Michel Schnater, BNNVARA
13 Reacties op “3FM-dj’s Mark en Ramón willen uur van Frank erbij”


 1. west

  Wens iedereen een gelukkig en gezond jaar toe . en hoop dat men eens anders naar ons omroepbestel zult kijken , zonder gemopper , gezeur, en onbeschofte reaacties
  Laten we iedereen in hun waarde laten, en geniet gewoon van radio of tv programmas,en en respecteer iedere zender of omroep, en iedereen die er aan meewerkt om programma bij u thuis te brengen!

 2. Ronald

  Iedere dj wil toch zoveel mogelijk op de radio zijn? Niet zo’n gekke reactie. Liever een uur erna dan ervoor als spitsbprogramma.

 3. B-noniem

  Twee uur vol flauwe grappen is wel genoeg.

 4. Fox Mulder

  Leuk voor Frankie om dit te lezen.

 5. Frank JENSEN

  Al zenden ze de hele dag uit. Er gaat toch niemand luiseren. Net als naar mij overigens, ik ben de linker teel-bal van mijn keizerlijke broer die wel weet hoe je vermakelijkelijke radio kan maken. Iets wat ik zelf niet kan, 538 ook op naar de 2% marktaandeel

 6. Jonathan

  Wie luistert nou nog naar die pauper zender, niemand toch, ja alleen bakvisjes die niks te doen hebben of niks doen in hun leven en houden van van die domme grappen. Nee joh die zender moeten ze opheffen en de djs moeten maar ergens anders werk gaan zoeken dat wel goed verdiend. Deze twee zijn echt @#$%

 7. Ron

  Er worden verschillende alternative tracks benoemd, maar hij vergeet te benoemen dat er nog heeel veel mainstream troep tussendoor gedraaid wordt hoor. Ariane Grande, Martin Garrix, Dua Lipa, Sia komen nog gewoon voorbij, to name a view. Als ze dat niet meer draaien dan is het pas echt een alternative zender. Het hinkt nog steeds op 2 gedachten en op deze manier ga je het niet redden. Je bent mainstream of alternative maar niet beide. Keuzes!

 8. Bjorn

  Al die omroepen moeten productiehuizen worden das veel beter. Heb he een goed programma dan bidt je dat aan bij de NPO.

  Nu heeft elke omroep een x aantal uur recht op uitzending. Krijg je bijv al 4 jaar lang Thijs van de eo met een praatprogramma waar max 80.000 kijkers naar kijken. Zit nl niet op te wachten,

 9. west

  @Ron Er luisteren nog dagelijks een kleine miljoen mensen naar, en zolang er behoefte is voor deze zender zal het gewoon blijven uitzenden !
  De artiesten die jij troep vind , vindt een ander misschien weer leuk !Maar ik denk dat je niet meer meegaat in de hedendaagse muziekstromen ,daar krijgt iedereen eens mee te maken als je ouder wordt
  Muziek op 3 3FM is toch voor een uitgesproken jong publiek! en u valt volgens mij niet in die doelgroep? Of bent u na 2000 geboren ,want dat zijn wel de jonkies en de doelgroep van 3FM, en niet het TOP 2000 PUBLIEK met hun opgelegde mening !

 10. Henk

  De Coen en Sander show op 3FM was ook van 16:00 tot 19:00. Voor Frank ❤️ Is het destijds teruggebracht tot 18:00 omdat 2 uur al genoeg was voor Frank.

 11. Ron

  @west: ik zie u allemaal aannames maken die nergens op gebaseerd zijn. Ik haalde alleen het argument onderuit die ze stelde dat ze alleen alternatieve muziek draaien bij 3FM en dat is pertinente onzin dus….

 12. Bart

  Als Ramon slim is dan stapt hij op bij 3FM. Het zelfde geld voor Rob Janssen. In mindere mate ook nog wel Sander Hoogendoorn. Voor de rest houd het wel op qua dj talenten bij de zender.

  Destijds hadden Timur en Ramon het tijdstip van Coen en Sander moeten krijgen. Dat was al de eerste fout die werd gemaakt.

 13. Annoniemus

  Dan kan dronken Frankie toch lekker een uurtje eerder naar de kroeg .

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.