Show-Koos vindt uitreiking Omroepman armoedig

Geplaatst op Tue 11 Dec 2018 om 14:00

Koos van Plateringen, deskundige in het programma Shownieuws, vindt de uitreiking van de Omroepman van het Jaar-prijs heel erg armoedig. Dat heeft hij maandagavond laten weten op SBS 6. De prijs van vakblad Broadcast Magazine werd maandag uitgereikt aan Beau van Erven Dorens. Het vond allemaal plaats tussen twee zilverkleurige campingtafels en een zwart gordijntje in. Wat een treurige vertoning, aldus Van Plateringen. Volgens hem kun je grote sterren dit niet aan doen.

Van Plateringen roept de organisatie op om dit aan te pakken. “Ik vind wel dat zij iets kunnen doen aan de hele entourage van de uitreiking van die prijs.”

Van Erven Dorens kreeg de prijs uit handen van de vorige winnares Eva Jinek. “Eva Jinek en Beau van Erven Dorens zijn dé mensen die nu het verschil maken op de Nederlandse televisie – populairder kunnen ze denk ik niet worden – en als je dan kijkt naar hoe ze erbij staan… Naast twee van die zilverkleurige tafeltjes voor een zwart gordijntje met wat glaasjes.”

Dan denk ik: iets meer uitstraling kan wel, zonder dat het over the top wordt. Daar geef je het ook iets meer urgentie mee.”

Foto: SBS Shownieuws
11 Reacties op “Show-Koos vindt uitreiking Omroepman armoedig”


 1. Maria

  Zit niet te zeuren, vent. Het gaat om de prijs, niet om de patserige glitter en show eromheen. We zijn geen Amerikanen.

 2. Roland Modenlijk

  Wat Maria zegt. Zolang er maar champagne is toch?

 3. Bzlwxcge

  , https://consmatrapo.bandcamp.com/album/eva-forum-sugar-dating eva_forum_sugar_dating, https://pregsecompsuk.bandcamp.com/album/ersvp-dating-naked-presents ersvp_-_dating_naked_presents, https://rosncenlesu.bandcamp.com/album/online-chat-english-grammar online_chat_english_grammar,

 4. wg

  Polderglamour

 5. Ghytgg

  Die lidl reclame is echt om te janken zo slecht😂

  Beau de decadente kakker die zichzelf graag pij pt die overal mannetjes voor hebt

  Leuk man rakker
  Zo leuk 🤦‍♂️

 6. Hans

  Dat gaat lastig voor Broadcast Magazine worden. Dat blad is bijna dood naar verwachting begin 2019 failliet.

  De website hebben ze al opgegeven. Alleen nog maar persberichten en jatwerk van andere sites.
  Of zoals journalist Maarten Hafkamp het noemt: ‘Copypaste Magazine https://twitter.com/MaartenHafkamp/status/1070190933252165633

 7. Martijnjdd

  Waarom vindt de uitreiking niet plaats in een bestaand televisieprogramma? Dat gebeurt toch ook met de AKO-literatuurprijs, nominaties voor de Televizierring, e.d.

  Wissel jaarlijks van programma (DWDD, Pauw, Boulevard, Shownieuws, Nieuwsuur, Jinek), waardoor de winnaar meer in het zonnetje komt te staan.

 8. Marianne

  Welkom in Nederland! Lang leve de armoedige showbizzwereld. Pas op Koos wat je zegt, voor de ring weten ze ook al jaren geen geschikte presentator te vinden, voor je het weet hebben we er weer een armoedig showtje bij met Nicolette van Dam als presentatrice. Oh No!

 9. bruine ridder

  koos verdient ook een ring een cockring

 10. Wim

  En die bokaal….hahahahahaha!

 11. Ken Nie

  Waar maakt die Koos zich druk om. Dit gaat toch om de eer? Is een B2B vakprijs en geen publieksprijs!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.