Show-Koos vindt uitreiking Omroepman armoedig

Koos van Plateringen, deskundige in het programma Shownieuws, vindt de uitreiking van de Omroepman van het Jaar-prijs heel erg armoedig. Dat heeft hij maandagavond laten weten op SBS 6. De prijs van vakblad Broadcast Magazine werd maandag uitgereikt aan Beau van Erven Dorens. Het vond allemaal plaats tussen twee zilverkleurige campingtafels en een zwart gordijntje in. Wat een treurige vertoning, aldus Van Plateringen. Volgens hem kun je grote sterren dit niet aan doen.

Van Plateringen roept de organisatie op om dit aan te pakken. “Ik vind wel dat zij iets kunnen doen aan de hele entourage van de uitreiking van die prijs.”

Van Erven Dorens kreeg de prijs uit handen van de vorige winnares Eva Jinek. “Eva Jinek en Beau van Erven Dorens zijn dé mensen die nu het verschil maken op de Nederlandse televisie – populairder kunnen ze denk ik niet worden – en als je dan kijkt naar hoe ze erbij staan… Naast twee van die zilverkleurige tafeltjes voor een zwart gordijntje met wat glaasjes.”

Dan denk ik: iets meer uitstraling kan wel, zonder dat het over the top wordt. Daar geef je het ook iets meer urgentie mee.”

Foto: SBS Shownieuws

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen