SBS-ster André Hazes vond huis laten versieren te duur

André Hazes jr. was van plan om zijn woning professioneel te laten versieren voor de kerstdagen, maar zag er van af toen hij het prijskaartje zag. Dat vertelt de SBS 6-ster in de Privé. Hazes schrok zich een ongeluk. “Normaal gesproken vier ik het bij mijn schoonmoeder, maar omdat we nu ons eigen huis hebben, pakken we thuis uit. Het was de bedoeling dat ik onze nieuwe woning van binnen en van buiten zou laten versieren door een bedrijf, maar toen ik de prijs zag, moest ik even slikken.

Daarom heeft hij het maar zelf gedaan. “Heb ik lekker dat geld bespaard en er nu spullen voor kunnen kopen. Het maakt mij niet uit dat ik er dagenlang mee bezig ben geweest. Dat vind ik juist gezellig. Toen het af was, keek ik trots om mij heen.”

Maar Hazes is toch hartstikke rijk? “Al snel denken mensen: ‘Het is een Hazes, hij zal het financieel wel makkelijk hebben.’ Toen ik nog bij mijn moeder woonde, was dat ook zo. Maar vanaf de dag dat ik op mezelf ging wonen, moest ik het zelf doen.

De entertainer vindt kerst heerlijk. “Die twee dagen zijn misschien wel de belangrijkste van het jaar. Als de zomer net voorbij is, ben ik er al mee bezig. In oktober wil ik eigenlijk al gaan versieren, maar Monique zegt dan dat het raar is om het al zo vroeg te doen.

Het Privé-interview met André Hazes jr. kunt u lezen via Blendle.

Foto: Tom Cornelissen, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen