SBS 6 onthult alle BN’ers nieuwe klaslokaalshow

Ronnie Flex, Ronald en Frank de Boer, Rico Verhoeven, Dylan Haegens, Victor Mids, Igone de Jongh, Tom Dumoulin, Giel de Winter, André Hazes jr en Gerard Ekdom zijn de laatste gasten die meedoen aan de SBS 6-show Saved by the Bell. Dat heeft de tv-zender laten weten. Deze sterren laten zich vanaf januari het hemd van het lijf laten vragen door een klas van twintig nieuwsgierige kinderen in een authentiek klaslokaal. Ze zijn allen 8 tot 12 jaar oud en een tikkie brutaal.

In elke aflevering stellen zij aan twee bekende Nederlanders grappige, ontwapenende, maar zeker ook serieuze vragen. En dat niet alleen: ze onderwerpen de BN’ers ook aan ludieke opdrachten.

Zo moet Rico Verhoeven een staredown doen met een van de kinderen, vragen de kids Ronnie Flex om uitleg over zijn uitgesproken songteksten en onderwerpen ze Tom Dumoulin aan een heuse verkeerstest.

Eerder werd al bekend dat Freek Vonk, Peter R. de Vries, Ali B., Dafne Schippers, Marco Borsato en Youp van ’t Hek meedoen aan het programma.

Het nieuwe SBS 6-programma Saved by the Bell is een succesformat van Frans mediaconglomeraat Vivendi Entertainment. Het format is inmiddels verkocht aan tv-zenders in Brazilië, Mexico, België, Frankrijk, Nieuw Zeeland, Libanon, Polen en Italië en aan diverse landen in het Midden-Oosten.

Saved by the Bell wordt geproduceerd door Talpa Producties. De eerste aflevering is op dinsdag 8 januari om 21.30 uur op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen