RTL 5 scoort niet meer met naakte mensen op tv

De fetisj van RTL 5 voor datingshows met poedelnaakte mensen wordt niet bepaald gedeeld door tv-kijkend Nederland. De naakte datingshow Undress for Love van Lieke van Lexmond trok ook maandag weer weinig bekijks. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het eerste seizoen van de naakte datingshow Adam Zkt Eva VIPS was nog een hit, maar de tweede serie stelde eerder dit jaar al behoorlijk teleur en het naakte vervolg Undress for Love doet het momenteel ronduit slecht.

Undress for Love begon begin november met een magere 344.000 kijkers (5,2 procent) en de kijkcijfers zijn er niet beter op geworden. De zesde aflevering trok gisteren 197.000 kijkers (2,8 procent).

De naakte datingshow is belachelijk gemaakt door de mannen van Veronica Inside. “Ik hou van goede televisie en ik hou ook van hele, hele, hele slechte televisie. Harry Mens bijvoorbeeld en nu viel ik in De Grote Piemelshow van RTL of De Kale Kutjesshow of hoe je het ook wil noemen. Dat was zó slecht”, zei René van der Gijp onlangs.

Het is het slechtste programma van het jaar, aldus Van der Gijp.

RTL 5 was maandag de op een na minst bekeken zender op prime time.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen