Mark Rutte slaat deur in gezicht SBS-mevrouw

Minister-president Mark Rutte heeft per ongeluk een deur in het gezicht van Hart van Nederland-verslaggeefster Charlotte Nijs geslagen. Dat is te zien in een preview van het eindejaarsinterview met de premier op SBS 6. Nijs en Rutte spraken met elkaar af dat zij aan zou kloppen op de deur van zijn Torentje en dat hij dan open zou doen. Ze verwachtte echter niet dat de deur haar kant op zou komen en daarom kreeg ze die vol in haar fysiek. “O, mijn god!“, roept ze geschrokken uit.

Rutte: “Ja, dat gaat handig! Ha ha ha ha! Wat doe je achter die deur?! Vaak als je aanklopt en er gaat een deur open… Geef even een zoen, even goedmaken! Hoe is het met je? Heb je iets beschadigd?

Nijs: “Nee, nee, bijna mijn schedel, maar mijn hand zat er gelukkig voor.”

Rutte: “Heb je dat vaker als je aanbelt?

Nijs: “Nee, nee, nou eigenlijk wel, ha ha ha. Dat krijg je met mijn haarkleur, dat is lastig.”

Overigens is Roos Moggré een keer precies hetzelfde overkomen. Zij klopte jaren geleden namens de NOS op Rutte’s deur en kreeg die toen ook bijna in haar gezicht.

Hart van Nederland zendt het interview met Rutte vanavond uit. Het ongelukje kunt u alvast onderstaand zien. Aan het eind van het fragment valt ook op dat Nijs afschuwelijke schoenen draagt.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen