Koos van Plateringen is nu #instafit

Geplaatst op Thu 06 Dec 2018 om 11:00

Koos van Plateringen heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een beter lijf en is inmiddels #instafit. Dat heeft hij laten weten op Instagram. Van Plateringen, die showbizznieuwtjes vertelt in het tv-programma Shownieuws op SBS 6, heeft een voor- en na-foto geplaatst op Instagram. “Laat ik beginnen te zeggen dat het vreemd voelt om hier mijn lichaam te laten zien, maar het is onderdeel van het commitment dat ik deze zomer aanging“, zo laat de showdeskundige weten.

De SBS’er zat flink in zijn maag met zijn lichaam en klopte daarom aan bij een personal trainer. “Mijn vraag was: ik train al heel wat jaren, maar ik kom er telkens net niet doorheen. Ik was redelijk tevreden, maar het lukte me maar niet om meer spierdefenitie te krijgen en strakker te worden op mijn buik.

Daarom heeft Van Plateringen vier maanden lang drie keer per week getraind met een personal trainer. “En ik ging bewuster eten. Ik dacht dat ik dat al deed, maar stiekem begon ik op vrijdagavond al weekend te vieren met hapjes en chips en dat eindigde zondagmiddag.”

Hij is 4 kilo afgevallen en aangekomen in spiermassa. Het helpt dat hij is gestopt met alcohol. “Ik voel me daardoor fitter, frisser en sta veel meer in contact met mezelf en de mensen om me heen.”

In het verlengde daarvan ben ik bewuster gaan sporten en eten. Dat bevalt me wel! #healthylifestyle #instafit #fitboy #lifegoals #fitness.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dit is het resultaat van een paar maanden trainen en bewust eten. Laat ik beginnen te zeggen dat het vreemd voelt om hier mijn lichaam te laten zien 🙈, maar het is onderdeel van het commitment dat ik deze zomer aanging met @guyvdreijden en de Personal Trainers van @3sixty5personaltraining. Mijn vraag was: Ik train al heel wat jaren, maar ik kom er telkens net niet doorheen. Ik was redelijk tevreden, maar het lukte me maar niet om meer spierdefenitie te krijgen en strakker te worden op mijn buik. Ik heb vier maanden lang 3x per week getraind @3sixty5personaltraining in Abcoude. De focus lag op het bovenlichaam al werden de benen zeker ook aangepakt hoor! En ik ging bewuster eten. Ik dacht dat ik dat al deed, maar stiekem begon ik op vrijdagavond al weekend te vieren met hapjes en chips en dat eindigde zondagmiddag. Sinds ik in de weekenden ook rekening houd met wat ik eet, begon ik verschil te zien. De trainers van 3SIXTY5 hebben een op maat gemaakt voedingsplan voor me gemaakt op basis van ongeveer 2200 calorieën per dag. Dat hield ik globaal bij, want ik wilde absoluut niet doorslaan en ruimte laten voor een hamburger of een ijsje. Dat heb ik ook zeker gedaan af en toe. Maar alles met mate. Ik ben 4 kilo afgevallen volgens de weegschaal, en tegelijk in spiermassa aangekomen! Ik heb ook geleerd dat het een kwestie is van doorgaan en volhouden. Dat deed ik ook niet voordat ik begon bij Guy. Als het even niet leek te lukken, gaf ik mezelf een zak paprikachips kado, maar dat deed ik de afgelopen maanden niet. Dit gaat niet in een rechte lijn, het gaat dan weer goed, dan sta je stil, val je terug en dan ineens ga je weer grote stappen de goede richting op. Eigenlijk precies zoals het leven zelf… ;) . Een jaar geleden stopte ik met het drinken van alcohol. Ik dronk in het weekend regelmatig teveel en daar had ik geen zin meer in. Ik voel me daardoor fitter, frisser en sta veel meer in contact met mezelf en de mensen om me heen. In het verlengde daarvan ben ik bewuster gaan sporten en eten. Dat bevalt me wel! #healthylifestyle #instafit #fitboy #lifegoals #fitness #nopainnogain

Een bericht gedeeld door Koos van Plateringen (@koosvp) op

Foto: SBS
19 Reacties op “Koos van Plateringen is nu #instafit”


 1. Wyatt

  #whocares

 2. henk

  Thank you NEXT.

 3. Fido

  Ik heb gister aardappelkroketjes gegeten… Net zo belangrijk om te weten als dit.

 4. Jan

  Ik heb zelden zo’n afkeur voor iemand van nature.

 5. vd Berg

  Als Talpa ooit serieus genomen wil worden, moeten ze clowns als Plaat en Boom er per direct uittrappen.

 6. Wietse

  ‘Ik sta nu neer in contact met mezelf’ *proest*

 7. Jamai

  Wauw, wat een toplichaam! #jaloers

 8. Jan

  #rottochopmetjereclamepisnicht

 9. Coen

  Hij blijft een onaangenaam hoofd hebben. Zowel voor als na.

 10. Curryworst

  Een afgetraind lichaam zie je toch niet in de darkroom.

 11. danny

  lekker ventje…

 12. Pieter

  Drie maanden getraind voor dit?! Lijkt eerder dat ie na drie minuten zwemmen voor een raam is gaan staan.

 13. Hans

  Kotsmisselijk word ik van dit soort types. Instafit… alsof het leven om instagram draait. Koos zet ook altijd #instagay bij zijn Posts. Brrrr. Al die instagram nepperds!!
  Dit gaat er alleen maar om om te laten zien hoe ‘bijzonder’ je zelf bent. Doe normaal. Er is niets bijzonders aan iemand die NIET zichzelf toont maar alles doet on een ander te zijn zodat anderen je mooi en bijzonder vinden. Tenminste, die andere n die zelf ook die nepperds zijn.
  ‘Onderdeel van de uitdaging’ FLIKKER OP! Je wilt niets liever dan complimenten en likes en daardoor jezelf beter voelen. Beter gebaseerd op een fake leven!

 14. leernicht

  op rechter foto heeft hij een bobbel in de broek

 15. LEERNICHT

  op de rechter foto heeft hij een b ob be l in debroek

 16. bruine reet ridder

  op de linker foto heeft hij ook een B O B B E L in de broek

 17. Mike

  Zijn dominante partner zal dit wel aangejaagd hebben. Die is nogal gefocust op sex en geiligheid.

 18. StefanV

  Wat een afgunst hier. De man zorgt goed voor zichzelf en z’n lichaam. Iedereen die hier reageert had de keuze om het nieuwsbericht niet aan te klikken of gewoon weer weg te klikken zonder te reageren.

 19. Q

  Mijn hemel is dit een gay? Nou leuk voor je , dat je iets bent opgeknapt. Nu ff die gluiperige rotkop van je laten opknappen en dan weer een foto plaatsen, schlemiel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.