Jurre Geluk host BNN-classic Je Zal Het Maar Hebben

Jurre Geluk is de nieuwe presentator van de BNN-klassieker Je Zal Het Maar Hebben. Het achttiende seizoen met hem aan het roer begint al op 8 januari. Dat heeft fusieomroep BNNVARA laten weten. Geluk treedt in de voetsporen van Patrick Lodiers (4 seizoenen), Ruben Nicolai (3 seizoenen), Valerio Zeno (7 seizoenen) en Tim Hofman (5 seizoenen). Het recept blijft hetzelfde: inspirerende en dappere jonge mensen vertellen over hun zeldzame aandoening of ziekte.

Jurre Geluk is trots op deze klus: “Al van jongs af aan keek ik naar Je Zal Het Maar Hebben. Later stond dit programma heel hoog op mijn bucketlist om te mogen presenteren en ik had nooit durven hopen dat ik het ook daadwerkelijk mocht gaan maken.”

Hij vervolgt: “Dit seizoen volg ik waanzinnige jonge mensen. Tijdens het draaien kreeg ik wel 10.000 reality-checks en werd ik weer met beide benen op de grond gezet, maar wat een levenslust heb ik gevoeld bij deze mensen. Het was een eer om ze te mogen portretteren.

In de eerste aflevering volgt Jurre de 14-jarige Esmee. Zij heeft Arterio Veneuze Malformatie (AVM). Dit uit zich bij haar in een grote ader die haar hele gezicht bedekt. Haar gezicht is hierdoor sterk vervormd en extreem gevoelig voor bloedingen.

Je Zal Het Maar Hebben is vanaf dinsdag 8 januari om 21.00 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen