Erland blij dat hij niet naar Televizier-gala hoefde

Erland Galjaard vindt het heerlijk dat hij in oktober niet naar het Gouden Televizier-Ring Gala hoefde. Dat zegt hij in een column in Broadcast Magazine. Galjaard is geen programmadirecteur van RTL 4 meer, dus heeft niets meer te zoeken op het tv-prijzengala. En daar is de mediaman, die tegenwoordig druk is met zijn dj-duo met Ronald Molendijk, bijzonder blij mee. “Mijn voordeel als werkeloze tv medewerker was dat ik dit jaar geen acte de présence hoefde te geven.”

Hij piekerde er niet over om te gaan. “Ik had er niets te zoeken, geen functie, en zo werd mij een uur wachten (op mijn prachtige vrouw die dan duizend maal gefotografeerd wordt) op de rode loper bespaard. En kauwgom kauwen om die bijna anderhalf uur live door te komen.”

De man van Wendy van Dijk heeft thuis wel gekeken naar het gala. “Ik genoot deze avond des te meer en op gepaste afstand.”

Beau, dat open, vrolijke en nerveuze gezicht, zijn vrouw, en hun ontwapenende en welbespraakte kinderen. Daar kon zelfs het unieke Luizenmoeder niet tegenop.”

De column van Erland Galjaard bij Broadcast Magazine kunt u hier lezen.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen