Caroline Tensen doet geen Art Rooijakkersje

Geplaatst op Tue 04 Dec 2018 om 10:30

Caroline Tensen heeft bij haar overstap naar RTL niet bedongen dat ze haar oude tv-hit Wie Ben Ik terugkrijgt. Binnenkort beginnen de opnames van een nieuwe serie met de huidige presentatrice Wendy van Dijk aan het roer. Dat heeft de zender laten weten. Er ontstond recentelijk veel controverse toen aan het licht kwam dat Art Rooijakkers bij zijn overstap naar RTL de presentatie van Expeditie Robinson heeft bedongen, waardoor Dennis Weening de laan uit is gestuurd.

Aanvankelijk ontkenden Rooijakkers en RTL dit verhaal, maar later bekende de presentator toch dat er bij zijn overstap over Robinson is gepraat. Het is geen sympathieke binnenkomer bij RTL. Tensen heeft zich niet laten verleiden tot een Art Rooijakkersje.

Producent Endemol laat weten dat de opnames van een nieuwe serie, met Wendy van Dijk, Tijl Beckand en Ruben Nicolai, op 10, 11 en 14 december zijn.

Tensen gaf onlangs al in RTL Boulevard aan dat ze Wie Ben Ik niet gaat opeisen. “Nee, dat doet Wendy al“, zei ze.

Bij RTL gaat Tensen in elk geval haar programma Eén tegen 100 maken.

Foto: RTL
11 Reacties op “Caroline Tensen doet geen Art Rooijakkersje”


 1. HalloJumbo

  Die Caroline kun je melken. Lekker man niks mee.

 2. L.

  Pff weer Ruben Nicolai. Doe eens wat anders.

 3. aldus

  Niet liegen MC. Ergens over praten is iets anders dan iets opeisen. Dus er bestaat niet iets als een ‘Art Rooijakkersje doen’. Wel een ‘MCtje doen’, oftewel; iets presenteren als feit terwijl het dat niet is.

 4. renee

  Man man man wat een zielige heksenjacht weer.
  NATUURLIJK is Robinson besproken toen Rooijakkers met RTL sprak. RTL zou niets liever willen dan hem dit te laten presenteren, Dus daar wordt dan over gesproken ja. Het is maar de vraag of Rooijakkers dit zelf wil, na het grote succes van wie is de mol.

 5. Albert

  5 Uur live ? om de week met Irene Moors

 6. Vleesnochvis

  Art………

 7. Rukaap

  Wanneer verdwijnen die uitgewoonde horken een x van de TV, het is geen antiekboerderij.

 8. wild willie westbroek

  BEELBUISALARM ALWEER TIJL EN ZIJN SCHIJTLOLLIGE MAAT RUBEN IN EEN KWISJE ZE BLIJVEN JE ACHTERVOLGEN TOTDAT ZE DOOD ZIJN AAAAAAAAHHHHHHHH

 9. Loetje

  Kvin alles best, khoef niet te kijken.

 10. B klein

  Heb haar meegemaakt bij opname van een show. Zouden heel veel kijkers moeten doen. Mijn sympathie was direct over. En komt nooit meer terug. Is precies hetzelfde als artje. Zij is alleen bang voor snuifje en de “trein” snuifjesympathisanten die er aan hangt.

 11. Bart

  @Albert Dat wel gebeuren denk ik. Misschien kan Daphne naast Twan in de avond.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.