Carlo Boszhard wil met Irene Moors op 5 Uur Live-slot

Geplaatst op Mon 17 Dec 2018 om 9:00

Carlo Boszhard ziet een hereniging met Irene Moors op RTL 4 wel zitten nu ze de laan is uitgestuurd bij SBS 6. Hij denkt aan een programma op het tijdslot van 5 Uur Live. Dat vertelt hij vandaag in De Telegraaf. Na drie jaar zonder Carlo & Irene zou het duo de draad weer op kunnen pakken. “Dat hoop ik wel. Het kan in elk geval weer en ik kan me toch niet voorstellen dat RTL daar geen tijd voor vrij zou willen maken. Of het weer op zondagmiddag Life 4 You moet zijn, weet ik dan weer niet.

Dat zondagslot tussen vijf en zeven is passé, denkt Boszhard. “Met Netflix enzo is dat tijdstip van toen een beetje wég volgens mij. Maar doordeweeks, en dan kijk ik naar het timeslot van Tijd voor MAX, daar zou volgens mij voor een nieuwe Carlo & Irene-show nog wel wat te halen zijn.

Boszhard denkt dat er recht tegenover Martine van Os en Sybrand Niessen van Tijd voor MAX ruimte is voor nóg een duo tussen vijf en zes. Op dat tijdstip zendt RTL 4 nu het programma 5 Uur Live met Daphne Bunskoek uit.

Wil Boszhard dan vijf dagen per week op Bunskoeks plek gaan zitten? “Of drie keer, afgewisseld met een ander duo. Ik weet het niet, ik denk maar hardop, maar dat zou ik wel weer zien zitten. Maar misschien komt er hier en daar ook nog wel iets heel anders uit de koker, we gaat het er eerst samen maar eens over hebben.”

Voorlopig beginnen eerst nog de opnames van De TV Kantine. “We hebben weer een mooie lijst met nieuwe namen. Twan Huys ga ik natuurlijk doen, Jeroen Pauw gaat in de revisie en wie ik er ook dolgraag aan toe wil voegen is het advocatenechtpaar Geert-Jan en Carry Knoops.

Het Telegraaf-interview met Carlo Boszhard kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
35 Reacties op “Carlo Boszhard wil met Irene Moors op 5 Uur Live-slot”


 1. Anoniem

  Of vanaf september om 22:30 uur?

 2. Johan

  Zou ze diverse malen in het jaar een dagelijkse serie om 22:30 laten maken. Bijvoorbeeld twee maanden rond de feestdagen en twee maanden in mei. De rest van het jaar invullen met talkshows in een andere opzet, met bv Beau. Zo creëer je afwisseling door het jaar heen. Twan gaat hem helaas niet worden.

 3. Sander

  Goed idee. Deze twee zijn zo onlosmakelijk aan elkaar verbonden dat een lifestyle en entertainment programma met hen als presentatieduo niet mag ontbreken op de Nederlandse tv. Het concept live zondagmiddag televisie is door hen uitgevonden en nooit door iemand anders geprobeerd.

 4. Linde

  Dagelijks zou wellicht niet werken. Ze horen in het weekend thuis, met een lang programma van anderhalf, 2 uur. Dan komt het duo het het best tot recht. Weet niet of Carlo dat wel doorheeft.

 5. Donderdag

  Die twee zijn passé. De Telekids voor volwassenrnformule kan echt niet meer

 6. danny

  Nee nee nee! Moet er niet aan denken die twee. Maar goed kijkcijfers zullen matig zijn. Tijd is voorbij voor Carlo en Irene!

 7. Er ist wieder da.

  Ga weg met Irene is een beter programma…

 8. Sven

  Ik zou kijken

 9. Olcay

  Ik zou zeker kijken, ik mis deze 2!

 10. PimTV

  Wat een goed idee, alleen kijk ikzelf dat tijdslot niet. Ik zie ze liever in de avond ipv Twan.

 11. L.

  Ik hoop echt dat ze weer samen een Life 4 You-achtig programma gaan maken!

 12. Annoniemus

  Het is voor iedereen te hopen dat dit niet serieus genomen word door mensen die iets in de melk te brokkelen hebben bij RTL .

 13. Rick

  Irene kan niet want die wil bij haar gezin zijn.

 14. robb

  Carlo Boszhard is passe hij weet niet mee wie de echte Carlo is hij is zelf een typetje geworden.

 15. Mike

  Als duo zijn ze ijzersterk. Ik zou zeggen gouden zet.

 16. Edwin

  Hopelijk weer snel samen op de buis! Ik wil gezellige televisie!

 17. Chiel

  @Linde, inderdaad. Lange show in het weekend. Zie niet in waarom door Netflix dat niet meer zou kunnen. Live tv scoort juist nog goed.

 18. Tan

  Heeft Boszhard nu nog niet door dat hij al lang over zijn houdbaarheidsdatum heen is.

 19. JanH

  Daphne moet blijven! Wat harteloos om iemand zo keihard af te serveren. Dat doet zelfs de heer Art R. niet in het openbaar.

 20. Bart

  Gewoon weer op de zondagmiddag. Van 16.00 tot 18.00u
  Zal nu ook nog en de komende jaren prima werken. Zeker in de wintermaanden.

  @JanH Reken er maar op dat Daphne daar niet lang blijft zitten. Ik verwacht dat Irene en Caroline Tensen iets gaan doen op het 5 uur tijdslot.

 21. RaymondVL

  Ja leuk! Carlo en Irene terug op de zondagmiddag in een studio vol gillende uitgezakte dikke huisvrouwen en sacherijnige mannen die van hun vrouwen mee moeten.

 22. anonymous

  Irene, het tuttige huisvrouwtje zonder talent, kan beter gewoon lekker thuis
  blijven bij haar man en kinderen.

 23. TopofFlop

  Een ontbijtshow op zaterdagochtend (8:00-10:00 uur). Er is op zaterdagochtend nog niks op de Nederlandse televisie.

 24. Solange

  Leuk idee als ze maar niet hun Botox vriendjes uitnodigen dat zijn wij allemaal zat….die hebben niks te melden….

 25. diana

  Nee he, die troela weer op tv?

 26. Bart

  @TopofFlop Dat zou ook leuk zijn inderdaad maar ik denk dat mensen daar nu toch te druk voor zijn op dat tijdstip. Zou misschien zondagsochtend beter werken. Sowieso zou RTL weer iets in het weekend in de ochtend moeten doen. Ik denk dat die behoefte er nog steeds is en dat een nieuwe generatie weer zal gaan kijken. Sowieso volgend jaar nog 1x een Telekids Megadag i.v.m. 30 jaar RTL4.

 27. StukTV

  RTL grijp je kans!!!! Laat deze niet ook door je vingers glippen.

 28. jomari

  Goede wijn behoeft geen krans……Irene en Carlo.

 29. Linde

  @bart Voor een familiezender laat RTL 4 het wel behoorlijk liggen. Zo is er amper iets voor kinderen. Op zondagmorgen is er bijvoorbeeld een gesponsord kinderprogramma met Jochem van Gelder, echt heel leuk! Maak dat groter en je hebt een soort Geef Nooit Op/Willem Wever 2.0

  Een nieuwe Telekids zoals voorheen gaat niet werken , dat zal nooit zo leuk worden als 20 jaar geleden

 30. Pro du Cent

  Lekker ontspannen met Carlo & Irene op de late avond, met lekkere muziek, gezellige gesprekken, leuke gadgets, grappig nieuws uit de provincie en de Unilevertip van de week door een goede kok… Lijkt me geweldig, maar dan wel na het late nieuws gelijk herhalen, zodat ik Pauw en Jinek eerst kan kijken voor het serieuze nieuws.
  en Twan? Geef die een serieus programma op RTLZ…

 31. Bart

  @Linde Voor de kijkers van toen zal het niet zo leuk zijn maar voor een nieuwe generatie wel. Sterker nog het is er al en heet Betreden op eigen risico bij ZAPP. Presentatie Tim Senders en Daan Boom. Neem deze 2 over als RTL4 en laat ze hum gang op de zaterdag en/of zondagochtend van RTL4. Gaat zeker scoren in de doelgroep, meekijkende ouders en studenten.

 32. Britt Scholte Lover

  Deze 2 RTL Late night laten presenteren, weg met Twan Huys

 33. Bart

  @BSL Daar zijn ze dan weer niet geschikt voor. Met name Irene niet. Het type vrouw wat Irene is wekt nogal veel irritatie op bij mannen. Vandaar ook dat al haar primetime programma’s floppen.

 34. Bart

  oh gelukkig de tv kantine gaat wel door echt leuk hoor

 35. Sven L.

  Gewoon de Vijf Uur Show terug, (in wisselende bezetting miss) a la The View.

  Moors, Boszhard, Bunskoek, Tensen, Trustful, Martens; genoeg leuke persoonlijkheden die a) live tv aan kunnen en b) aansluiten bij de doelgroep.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.