Beau vindt dat Omroepman van het Jaar te vroeg komt

Beau van Erven Dorens vindt dat de prijs voor Omroepman van het Jaar te vroeg komt. Hij heeft het idee zich nog steeds te moeten bewijzen. Dat vertelde de RTL 4-ster maandagavond in RTL Boulevard. Van Erven Dorens kreeg de prijs maandag uitgereikt en staat daarmee in een illuster rijtje met namen als John de Mol, Linda de Mol en Eva Jinek. Er was zondag een besloten diner voor oud-winnaars en de winnaar van dit jaar en daar werd de ster door aanwezigen toegesproken.

Het was een bijzondere avond, aldus Van Erven Dorens. “Het is allemaal behoorlijk moeilijk om door te komen eigenlijk, want ze zijn allemaal zo ontzettend aardig. Op Peter R. de Vries na. Die deed het echt heel erg goed. Je weet hoe hij kan roasten; hij heeft een keer Humberto zo goed geroast.”

Wat zei De Vries? “Hij zei tegen mij allemaal prachtige dingen, zoals ‘wat een fantastische vent’, maar toen had hij het over Edwin Evers. Hij had gedacht dat Edwin Evers de Omroepman van het Jaar zou worden. Dat was een heel goede grap en hij had het ook heel goed kunnen zijn.

Humberto Tan was er niet. “Een aantal had de griep“, aldus de presentator.

Wel aanwezig waren onder meer Matthijs van Nieuwkerk, Jan Slagter en Eva Jinek. “Het is net alsof je dan in een groepje stapt waar je eigenlijk niet thuishoort. Nu hoor ik daar dus toch thuis.

Van Erven Dorens is momenteel vooral erg trots. “Ik ben natuurlijk helemaal verguld. Ik ben net met deze bokaal geëerd tot Omroepman van het Jaar. Ik voel me nog steeds niet zo, maar dat daalt wel in naarmate ik dronkerder wordt.”

Toch vindt hij dat de prijs erg vroeg komt. “Ik wil nou niet de gebraden haan gaan uithangen, want ik vind dat te veel zelfbevlekking. Ik heb wel veel mooie dingen mogen doen. Ik vind eigenlijk dat ik het nog niet echt heb verdiend, maar misschien moet ik het nog waarmaken.

Is dit zijn hoogtepunt van 2018? “Ik ben helemaal verguld door deze prijs, maar het hoogtepunt van dit jaar vond ik toch echt om met mijn zoons en mijn vrouw bij de uitreiking van de Televizier-Ring te zijn. Dat is een avond die ik nooit zal vergeten.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen