Beau vindt dat Omroepman van het Jaar te vroeg komt

Geplaatst op Tue 11 Dec 2018 om 8:30

Beau van Erven Dorens vindt dat de prijs voor Omroepman van het Jaar te vroeg komt. Hij heeft het idee zich nog steeds te moeten bewijzen. Dat vertelde de RTL 4-ster maandagavond in RTL Boulevard. Van Erven Dorens kreeg de prijs maandag uitgereikt en staat daarmee in een illuster rijtje met namen als John de Mol, Linda de Mol en Eva Jinek. Er was zondag een besloten diner voor oud-winnaars en de winnaar van dit jaar en daar werd de ster door aanwezigen toegesproken.

Het was een bijzondere avond, aldus Van Erven Dorens. “Het is allemaal behoorlijk moeilijk om door te komen eigenlijk, want ze zijn allemaal zo ontzettend aardig. Op Peter R. de Vries na. Die deed het echt heel erg goed. Je weet hoe hij kan roasten; hij heeft een keer Humberto zo goed geroast.”

Wat zei De Vries? “Hij zei tegen mij allemaal prachtige dingen, zoals ‘wat een fantastische vent’, maar toen had hij het over Edwin Evers. Hij had gedacht dat Edwin Evers de Omroepman van het Jaar zou worden. Dat was een heel goede grap en hij had het ook heel goed kunnen zijn.

Humberto Tan was er niet. “Een aantal had de griep“, aldus de presentator.

Wel aanwezig waren onder meer Matthijs van Nieuwkerk, Jan Slagter en Eva Jinek. “Het is net alsof je dan in een groepje stapt waar je eigenlijk niet thuishoort. Nu hoor ik daar dus toch thuis.

Van Erven Dorens is momenteel vooral erg trots. “Ik ben natuurlijk helemaal verguld. Ik ben net met deze bokaal geëerd tot Omroepman van het Jaar. Ik voel me nog steeds niet zo, maar dat daalt wel in naarmate ik dronkerder wordt.”

Toch vindt hij dat de prijs erg vroeg komt. “Ik wil nou niet de gebraden haan gaan uithangen, want ik vind dat te veel zelfbevlekking. Ik heb wel veel mooie dingen mogen doen. Ik vind eigenlijk dat ik het nog niet echt heb verdiend, maar misschien moet ik het nog waarmaken.

Is dit zijn hoogtepunt van 2018? “Ik ben helemaal verguld door deze prijs, maar het hoogtepunt van dit jaar vond ik toch echt om met mijn zoons en mijn vrouw bij de uitreiking van de Televizier-Ring te zijn. Dat is een avond die ik nooit zal vergeten.”

Foto: RTL
13 Reacties op “Beau vindt dat Omroepman van het Jaar te vroeg komt”


 1. ℙluk vd ℙetteflet ℗

  Beau is altijd zó bescheiden.

  Van harte gefeliciteerd.
  Een terecht verdiende prijs.

 2. K

  Gefeliciteerd. …gewoon verdiend

 3. H.o.L.

  Gefeliciteerd Beau!!

 4. HansrZ

  als je na het maken van zo’n verschrikkelijke LIDL tv reclame toch nog deze prijs wint is het wel droevig gesteld met het Nederlandse tv talent.

 5. Daan

  HansrZ

  loop niet te zeuren, iedereen heeft jeugdzondes begaan in zijn of haar leven en is later alsnog goed terechtgekomen, of wou je soms beweren dat jij heilig bent, vast niet!

 6. Bert

  Edwin Evers hd die prijs moeten krijgen. Dit is weer de zoveelste inteelt prijs.

 7. Bart

  @Bert Waarom had Edwin Evers persé die prijs moeten krijgen?
  Ik vind het terecht dat Beau hem heeft gewonnen. Had vorig jaar ook de late night moeten krijgen op RTL.

 8. Gerard op een wolk

  Laat dat maar aan de Goden over. Geniet van deze prijs Beau!

 9. Ron

  Van harte Beau, meer dan terecht.

 10. anoniem

  van harte

  dat meen ik
  alleen waarom moest je dan humberto zijn naam noemen

  is dit een spelletje wat jullie spelen
  witten mensen………

  zo komt het wel over

  natuurlijke ga je nee zeggen

  in je hart is het wel zo………………

 11. jomari

  Ron @ 10.45.

  Volledig mee eens……

 12. Wf

  Qua project Rotterdam heeft hij het wel verdiend. Waar anderen heel veel geld verspillen aan reisprogramma´s en onzin programma’s, besteedt hij het aan de zwakkeren in deze samenleving.

 13. Ron

  Toch een kritische noot aangaande The Rotterdam Project. Ik vind er wel te veel deelnemers in zitten die eigenlijk het predikaat: zwerver niet mogen dragen. Ze hebben allemaal onderdak alleen geen eigen huis, behalve Patrick dan nu. Die was de enige die echt op straat leefde. In The Amsterdam Project was dat toch anders. Ik zou bij deze deelnemers niet willen spreken over dakloze maar meer over ‘eigenhuis-loze’. Maar desalniettemin doet het niets af van de kwaliteit van deze serie. Deze is weer subliem gemaakt, open en eerlijk. Wat we van Beau verwachten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.