Angela de Jong weigert Comedy Central-roast

Angela de Jong is gevraagd om haar medewerking te verlenen aan twee roasts van Comedy Central, maar weigerde. Ze is geen fan van de show. Dat heeft de AD-opinievrouw gezegd in De Ochtend Show to go op AD.nl. De Jong heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot de bekendste tv-criticus van het land en daar hoort de nodige media-aandacht bij. “Ik ben twee jaar achter elkaar gevraagd om te roasten. Ik ben vorig jaar voor Giel Beelen gevraagd en dit jaar voor Johnny de Mol.”

Ze heeft echter nee gezegd. “Ik vind de opzet nou niet echt heel erg leuk en je wordt ook teruggeroast en mijn gezicht is een open boek, dus ik ga nog zuurder zitten kijken dan Brigdet Maasland in dat eerste jaar. Dat doe ik mezelf niet aan.”

De roast van De Mol scheen een beetje tegen te vallen. Hij is al opgenomen en komst dinsdag op tv. “Van de drie die nu geroast zijn, was Gordon denk ik wel de persoon die zich er het meest voor leende. Daar voelen we allemaal wel iets bij.”

Wie zit ze nog meer graag aan de roastdesk? “Peter R. de Vries was ook wel een leuke geweest. Hij kan het ook, heeft hij bewezen bij het afscheid van Humberto Tan.

De ochtendshow van het AD kunt u hier bekijken.

Foto: AD

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen