Wilfred blijft vrouw en kinderen zien tussen werk door

Geplaatst op Tue 06 Nov 2018 om 12:30

Wilfred Genee blijft zijn vrouw en kinderen zien tussen zijn werk voor Talpa TV door. Dat vertelt de presentator vandaag in het AD. Naast twee keer per week Voetbal Inside en de Champions League-avonden op Veronica, zijn vrijdagse show op BNR Nieuwsradio, zijn schnabbels en zijn Vullen of Voeden-actie, gaat Genee vanaf januari ook vier keer per week de middagshow op Radio Veronica presenteren. “Ik zie mijn vrouw en kinderen heus hoor, maak je niet druk“, geeft hij aan.

Genee blijft elke dag zijn kinderen naar school brengen, vertelt Genee. Hij is er alleen niet bij als ze weer uit school komen en alles wat daarna gebeurt. “Ik heb gewoon andere werktijden. Het valt allemaal wel mee.”

Werk is nou eenmaal belangrijk voor Genee. “Ik ben niet voor niets naar Talpa gegaan. Ik wilde juist meer doen, omdat ik vond dat ik bij RTL daar de kansen niet kreeg. En misschien herkennen mensen dit: het is allemaal minder inspannend als je iets doet wat je heel leuk vindt.”

De presentator vindt het ‘bijna aanmatigend’ om te beweren dat hij zoveel werkt. Hij wijst op bouwvakkers, die om vijf uur op moeten. “Kijk, dát is hard werken, vind ik. Ik doe gewoon elke dag een radioshow van vier tot zes.”

De vrouw van Genee wil al jarenlang emigreren, naar bijvoorbeeld Australië of Canada, maar dat lijkt er voorlopig niet van te komen.

Het AD-interview met Wilfred Genee kunt u hier lezen.

Foto: RTL
10 Reacties op “Wilfred blijft vrouw en kinderen zien tussen werk door”


 1. Remi

  Ontzettend goed gevonden MediaCourant, die “flashback” naar 2012 !

 2. danny

  ja dus???

 3. SOLANGE

  Lekker huwelijk een man die altijd weg is…dat heeft Derksen ook …zijn vrouw heeft niks met voetbal whaaaaaaa wat een huwelijken..meer en meer geld..

 4. HansrZ

  teveel Geneetje gaat tegen hem werken, zeker als je zijn trucjes door hebt.

 5. Piet

  Zo langzamerhand wordt hij ook een zakkenvuller.

 6. Hjn

  13:41

  Ik heb zijn trucjes allang door

  Hey, persoon jij stond hier toch zwaar voor lul toch ? Hoe voelde dat ? Wat ging er door je heen ? Heh ? Heh ?? Heh ?? Hier het bewijs voor de 100ste x mensen wat een leuk filmpje heh mensen ? Heh ?? Heh ?? Heh ??
  Hansie die boos met zen jassie gooit
  Ajoh laat het nog een x zien

  De simpele zielen in de zaal vinden dat minstens zo leuk als jan boskamp die iets in kleutertaal uit probeert te kramen

 7. jan

  genee is een job hopper altijd zijn waar het hot is…..

 8. Henk (de echte)

  Wellicht is dat het geheim van zijn huwelijk, zoveel mogelijk van huis zijn.
  Nog hooguit twee jaar en men kotst hem uit, zwaar overschat.

 9. HanszWorsd

  Ik trek mij even terug om deze informatie een passende plek te geven.

 10. RennendeRukker

  Geweldig dit nieuws, dit is wel het plaatsen waard.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.