Wie is de Mol dit jaar met Merel Westrik en HHB-jurylid

De tien kandidaten van Wie is de Mol? 2019 mogen vandaag eindelijk bovengronds komen en hun deelname aan het populaire programma bekendmaken. Het gaat om SBS-gezicht Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mullingen, journalist Sinan Can, RTL Nieuws-anchor Merel Westrik, zanger Nielson, Heel Holland Bakt-smulpaap Robèrt van Beckhoven, actrice Sarah Chronis, presentator Jamie Trenité, presentatrice Evi Hanssen en YouTuber Nikkie de Jager.

Deze sterren zijn samen met de nieuwe presentator Rik van de Westelaken naar Colombia vertrokken voor de opnames. De bestemming werd de afgelopen dagen langzaam onthuld middels mysterieuze aanwijzingen op de social-media-kanalen van het programma.

De tv-makers kwamen vandaag met de hint 3.15.13.21.14.1.DERTIEN, wat een verwijzing was naar Comuna 13, een wijk in Medellìn, Colombia. In deze wijk, die bekend staat om haar indrukwekkende muurschilderingen, is een grote wandschildering gemaakt van de kandidaten van Wie is de Mol? 2019.

Wie is de Mol, een programma waarin BN’ers hysterisch door buitenlandse dorpen en steden rennen, is vanaf zaterdag 5 januari weer te zien op NPO 1.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen