‘Voetbalfans zijn Studio Voetbal spuugzat’

Voetbalfans ergeren zich meer en meer aan Studio Voetbal met Tom Egbers op NPO 1. Dat meldt Soccernews vandaag. De dertiende speelronde is weer ten einde, dus was het zondagavond weer tijd om na te beschouwen. De talkshow pretendeert in tegenstelling tot Veronica Inside een serieuze programma te zijn, maar besprak in het eerste kwartier allerlei ditjes-en-datjes. Zo ging het er minutenlang over dat Memphis Depay nu vijf miljoen volgers heeft op Instagram en hoe hij dat viert.

Vervolgens ging het over voetbalfans en hun tatoeages. Op een gegeven moment probeerde Egbers geinig te zijn door een foto van een man met een dikke buik te tonen, met daarop gephotoshopt een tattoo van het gezicht van een van de tafelgasten. “Veel kijkers halen keihard uit naar het NOS-programma…“, aldus Soccernews.

Kijkers ergeren zich gans. “Het niveau wordt met de week minder zo lijkt het“, zegt Henk.

Lancaster: “Proberen ze nu ook al schijtlollig te zijn bij Studio Voetbal ? Wat was dat met die tattoo van Willem Vissers zeg. Plaatsvervangende schaamte. Laat het (proberen) grappig zijn maar gewoon over aan Veronica Inside hoor.

Elro: “Het niveau bij Studio Voetbal. Het ging zojuist bijna 10 minuten over tatoeages en ze sloten het item af met een slechte fotoshop-tattoo van Willem Vissers op een te dikke amateurkeeper.

Brian: “Tjonge, de vleesgeworden generatiekloof aan tafel, tegen volgers op social media en tegen tatoeages. Haal die oude mannen eens uit het beeld, dit kan toch echt niet.

Tim: “Waarom probeert Studio Voetbal op Veronica Inside te lijken? Heel erg slecht dit.

Verder vinden veel kijkers Tom Egbers niet geschikt als presentator. “Tom Egbers is in de eerste vijf minuten al vijf keer gecorrigeerd. Wanneer komt hier een einde aan? Zó pijnlijk dit“, zegt Stefan.

Stedeling: “Van der Vaart vertelt een anekdote over Sjaak Swart. Was nog niet klaar. Egbers begon alweer over wat anders. Fail.

Studio Voetbal trok zondagavond 663.000 kijkers (14 procent) naar NPO 1.

De feestvideo van Depay:

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen