Story achtervolgt vriend Rob Jetten naar glasbak

Rob Jetten vindt de aandacht van paparazzi de grootste tegenvaller van zijn nieuwe functie als D66-leider. Dat heeft de politiek leider gezegd in een interview met Mark+Ramón op NPO 3FM. Jetten keek er wel even van op toen hij de fotograaf van de Story in zijn voortuin had staan. “Het grootste punt (dat tegenvalt, red.) is denk ik dat ik op de eerste zaterdag de vaste paparazzifotograaf van de Story in mijn voortuin had staan. Toen dacht ik: oké, dit hoort nu ook bij mijn leven.”

Die paparazzo heeft flink wat plaatjes lopen schieten. “Uiteindelijk is mijn vriend tot aan de glasbak en de Albert Heijn achtervolgd door de fotograaf en die heeft hem een bosje bloemen overhandigd. Ha ha ha. Dat vond ik wel een goede actie.”

Hoe lang is hij blijven rondhangen? “Zelf heb ik die fotograaf later op de dag nog gezien. Het beste is denk ik gewoon vriendelijk lachen, zodat ze een plaatje kunnen schieten en daarna weer door.”

Volgens mij heb ik een heel braaf leven als je het vergelijkt met de meeste BN’ers die in de roddelbladen staan. Tot nu toe hebben ze dus geen heel spannende artikelen kunnen schrijven.”

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen