Nico Dijkshoorn boos op PostNL en Nicolette Kluijver

Nico Dijkshoorn maakt op Twitter van zijn hart geen moordkuil. Deze week spreekt hij zijn ergernis uit over PostNL en RTL-presentatrice Nicolette Kluijver. Dat is te lezen op het sociale medium. Dijkshoorn is één van de vele BN’ers die klaagt over PostNL. “PostNL is weer eens aan het falen. Pakket bij buren bezorgd. Niemand heeft iets ontvangen. Geen briefje bij ons in de bus en als je naar PostNL belt loop je tegen een muur van onwillige dwarse medewerkers aan. Absurd“, briest hij.

Het postbedrijf negeert zijn vragen, zegt de DWDD-dichter. “Ze willen niet uitzoeken wie pakket verkeerd heeft bezorgd om te vragen in welke straat het dan wel is bezorgd. Klant behandelen als een debiel. Lekker jongens.”

Een half uur later: “PostNL flikkert geeft gewoon een pakket in totaal andere straat op totaal ander nummer af en wil nu niet zeggen welke chauffeur rit reed. We moeten het maar uitzoeken. Fijne behandeling….

PostNL heeft maling aan iedereen en gooit midden in een gesprek gewoon de deur dicht, want het is 16.00 uur. Kruideniersmentaliteit.

Door naar Nicolette Kluijver. Wat heeft zij gedaan? Zij ergert Dijkshoorn met haar presentatie van Expeditie Robinson. “Let op de handen van Nicolette Kluijver als ze iets zegt. Om gek van te worden.

Je zult Dennis Weening zijn en nu moeten kijken naar Nicolette Kluijver – die nooit weet wat ze met haar handen moet doen en die vier taalfouten per zin maakt. Wordt weer lachen tijdens de liveshow. Geen vangnet.

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen