Nico Dijkshoorn boos op PostNL en Nicolette Kluijver

Geplaatst op zo 04 nov 2018 om 11:45

Nico Dijkshoorn maakt op Twitter van zijn hart geen moordkuil. Deze week spreekt hij zijn ergernis uit over PostNL en RTL-presentatrice Nicolette Kluijver. Dat is te lezen op het sociale medium. Dijkshoorn is één van de vele BN’ers die klaagt over PostNL. “PostNL is weer eens aan het falen. Pakket bij buren bezorgd. Niemand heeft iets ontvangen. Geen briefje bij ons in de bus en als je naar PostNL belt loop je tegen een muur van onwillige dwarse medewerkers aan. Absurd“, briest hij.

Het postbedrijf negeert zijn vragen, zegt de DWDD-dichter. “Ze willen niet uitzoeken wie pakket verkeerd heeft bezorgd om te vragen in welke straat het dan wel is bezorgd. Klant behandelen als een debiel. Lekker jongens.”

Een half uur later: “PostNL flikkert geeft gewoon een pakket in totaal andere straat op totaal ander nummer af en wil nu niet zeggen welke chauffeur rit reed. We moeten het maar uitzoeken. Fijne behandeling….

PostNL heeft maling aan iedereen en gooit midden in een gesprek gewoon de deur dicht, want het is 16.00 uur. Kruideniersmentaliteit.

Door naar Nicolette Kluijver. Wat heeft zij gedaan? Zij ergert Dijkshoorn met haar presentatie van Expeditie Robinson. “Let op de handen van Nicolette Kluijver als ze iets zegt. Om gek van te worden.

Je zult Dennis Weening zijn en nu moeten kijken naar Nicolette Kluijver – die nooit weet wat ze met haar handen moet doen en die vier taalfouten per zin maakt. Wordt weer lachen tijdens de liveshow. Geen vangnet.

Foto: BNNVARA
27 Reacties op “Nico Dijkshoorn boos op PostNL en Nicolette Kluijver”


 1. RaymondVL

  Ach Nico, die Post NL bezorger in mijn buurt belt gewoon bij alle buren tegelijk aan in de hoop dat er 1 open doet. Die bezorgers worden door Post NL zwaar onder tijdsdruk gezet.

 2. Peanut

  PostNL is een drama. Die mensen moeten veel bezorgen voor weinig. Hoge tijdsdruk… dus doen ze rare dingen. Zelf ook herhaaldelijk meegemaakt.

 3. Curryworst

  Breedbek Kluijver heeft ooit in de Playboy gestaan.
  Blijkt de minst verkochte ooit te zijn met een BN’er als Playmate.
  Zelfs in haar bl ot e ree t is men niet in haar geïnteresseerd.

 4. Anaonoem

  Oud!

 5. ruben

  EENS met Nico D. mbt Kluijver. Nooit eerder een vrouw gezien die haar baan gekregen heeft door haar achternaam letterlijk te gebruiken. Ook al schrijf je het anders een ieder weet wat er bedoelt wordt.
  Als je zo weinig talent hebt en toch staat waar je nu staat dan kan het niet anders dat je de juist dick geproefd hebt. Serieus, niet alleen de handen, de taalfouten en de manier van presenteren (als je t dat kunt noemen) zijn een optelsom van treurnis. Haar verschijning stoort mij nog het meest. Die eeuwige namaak lach met die grote tanden. Waarom, vraag je je af. is het vak presenteren naar een niveau afgegleden waar we ons serieus voor zouden moeten schamen? Niet alleen zus K maar ook de sportschool eigenaar en judoka presenteert ineens? Veel voorbeelden van dit allooi zijn hier te noemen, maar skip it. Het VAK is bedoezeld en meer dan dat. Oprecht heel jammer en vrees, onomkeerbaar.

 6. Kees

  Post.nl is echt verschrikkelijk. Slavenarbeid is het. Die gasten rennen alleen maar, snel snel snel.Inderdaad overal bellen. Geen tijd om te wachten als je de trap af moet.En de buren brutaal een pakje in hun handen duwen alsof het de gewoonste zaak is!Ik stop ermee. Als je wat besteld en je bent er niet laat het dan bij een servicepunt bezorgen.

 7. Anoniem

  Een verademing naast al die Gooise presentatrices!

 8. janna

  hahaha die Nico Dijkshoorn, die man is aangenomen om te kwetsen, komt niets zinnigs uit, zet je bril is goed je neus, misschien zie je het dan allemaal wat positiever, Nicolette is al jaren op tv , intussen een fijne presentatrice geworden om naar te kijken, en iedereen die dat niet vindt, er zit op een uitknop op de afstandsbediening hoor!

 9. Nikki

  Bij BNN vond ze het schijtlollig om in de trein aan de noodrem te trekken en zo de trein midden op het spoor stil te zetten. Leuk voor de andere passagiers en het treinenschema dat natuurlijk helemaal in de war liep. Het tekent het karakter van dit omhooggevallen achterbakse juffie.

 10. Hjjj

  Agh die lu l mag weer voor €2000 een suf versje oplezen

  Leuk joh mensen 😴
  Naast marc marie d oods kop de meest waar deloze dwdd verschijning ooit

 11. Tss

  Wat dacht je van al die duffe nieuws lezers/sters?
  Ze moeten allemaal staan, weten niet waar hun vlerken te laten.
  Dus krijgen ze allemaal een stuk half a4 in de kluiven gedrukt.
  Zet ze gewoon weer achter een sesk!

 12. Tss

  Sesk moet zijn Desk!

 13. Saucijs

  @Kees,”Als je wat besteld en je bent er niet laat het dan bij een servicepunt bezorgen.” En dat is nou precies wat PostNL wil. Maar de manier waarop ze dit willen forceren staat me helemaal niet aan. En ik laat bedrijven die gebruik maken van PostNL heel duidelijk weten dat het een minpunt in hun service is.

 14. SOLANGE

  Mee eens Ruben die meid kan er niks van zie dat hoofd in elk programma zit ook weer onder de Botox heb het altijd al een lelijk wijf gevonden…inhoudsloos type…

 15. Harry Mens

  Nicolette is vreselijk- da’s duidelijk!

 16. H.

  Wanneer krijgen we nou weer eens fatsoenlijke presentatoren in dit land -mies s er niet meer maar wat er nu allemaal rondloopt

 17. Lies

  Laten we nu allemaal Nicolette gaan bashen. Als of zij er iets aan kan Doen? Kinderachtig gedoe.
  Nico grow up met je geklaag over een pakketje. Track and trace, ga naar het servicepunt of besef dat je buren het je niet gunnen.

 18. anoniem

  nicolette koop een nieuwe neus

  het lijkt alsof nicolette de hele dag naar poep ruikt

  vandaar koop een nieuwe neus.

 19. Lies

  @anoniem: kom niet meer bij, wat een humor. Je ruikt je eigen bovenlip?

 20. Alexander

  Kluivertje is iemand die niets aan een programma toevoegt, een onbelangrijke over het paard getilde wip-kip, net als zovele losse flodders, vooral die aan een reis programma meedoen.

 21. B-noniem

  Nicolette is de reden dat ik Expeditie Robinson niet meer kijk. Ik heb het eerste seizoen dat ze presenteerde gekeken en dat was enorm tenenkrommend. Een presentator kan een programma maken of breken en zij doet het tweede.

 22. Pater Korstjens

  Dar lachende paard mogen ze afschieten van mij.

  HIIIIIhihihi.

 23. Nick

  Nico Dijkslul beseft totaal niet onder wat voor druk die bezorgers staan.
  Dijkslul leeft in een andere wereld, hij krijgt voor 3min dwdd het maandloon van zo’n bezorger.

 24. Anoniem

  Nicolet is de reden dat ik kijk!

 25. Anoniem

  Nicolet is een leuk mens!

 26. Anoniem

  En goed in haar werk ❤️

 27. WolIter

  Nico kijkt graag naar Veronica want die is de beste

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.