Kritiek op Johnny en Linda de Mol in Veronica Inside

Geplaatst op zo 04 nov 2018 om 15:00

De mannen van Veronica Inside sparen John de Mol niet nu hij hun nieuwe baas is. In de aflevering van vrijdag kreeg niet alleen zijn zus Linda, maar ook zijn zoon Johnny ervan langs. Dat was te zien in de uitzending op Veronica. René van der Gijp ergert zich eraan hoe Johnny de Mol de hele tijd de weldoener uit loopt te hangen. “Wat hebben al die bekende Nederlanders dat ze godverdomme in ieder programma gaan zitten vertellen hoe goed ze zijn?“, brieste hij.

Van der Gijp wordt er doodmoe van. “Die kleine Johnny de Mol heeft het alleen maar over dat hij al z’n hele leven in Griekenland zit om die vluchtelingen op te vangen. Waarom vertel je dat overal? Die Linda de Mol nu met d’r stichting. O, man, zo goed, zo betrokken allemaal! Olcay Gulsen zei laatst ook weer: ‘Ik wil alleen nog maar tv maken die ertoe doet!’ Dan denk ik: laten we nou gewoon eens normaal doen joh.”

Johnny de Mol loopt wel heel erg te koop met zijn goede-doelen-gedoe, vindt Van der Gijp. “Weet je wat het nou is. Wat die Johnny de Mol doet, weet je wat je dan moet doen? Je bek houden. Dat moet je doen en je bek houden.”

Johan Derksen: “Dat is altijd met dat soort dingen. Je moet er niet mee koketteren.”

Van der Gijp: “Wat is dat? Wat is dat?! Vertel me dat eens.”

Wilfred Genee: “Ik denk dat hij ermee wil bewerkstelligen dat meer mensen dat geen steunen.”

Gijp: “En dan moet je elke keer erover beginnen? Man, schei uit. O, ik word er zo moe van. Ik stoor me er vreselijk aan als mensen op tv gaan zitten vertellen hoe goed ze zijn en wat voor doelen ze allemaal steunen.”

Hofman en Huys

Derksen: “Ik vind het ook wel een beetje goedkoop scoren. Nu ook die gozer weer met al die kinderen, Tim Hofman. Hij gaat nu overal in tv-programma’s de mooie jongen uit zitten hangen, van: zie mij nou eens. Hij wil de show stelen en schopt een open deur in door met zoiets te komen. Natuurlijk is iedereen het er gevoelsmatig mee eens, maar als je even doordenkt dan komen er ook een paar problemen om de hoek kijken. Die gozer doet het alleen om een wit voetje te halen bij de publieke opinie. Ook weer zo’n bekende Nederlander die gelijk aan die tafel wil zitten.”

Die tv-sterren zijn stuk voor stuk ruk, vindt Derksen. “Ik kwam vannacht thuis en ik kijk naar RTL met Twan Huys. Daar zat weer een stelletje van die hittepetitten. Ik dacht: who the fuck are they? Het is echt verschrikkelijk. Mijn vrouw lag al op bed, dus ik kon niet vragen wie dat waren. Wie zijn dat? Wat zijn dat voor nono’s? Het is echt verschrikkelijk in dit land.”

Ik zeg niet dat wij het beste programma zijn, maar ik zeg één ding: dit is het enige programma op de Nederlandse tv waar mensen zich geestelijk onafhankelijk opstellen. Waar René gewoon zijn mening zegt over Johnny de Mol, terwijl het de zoon is van onze baas. Klasse gedaan.”

Foto: SBS
42 Reacties op “Kritiek op Johnny en Linda de Mol in Veronica Inside”


 1. Hermann Boring

  Hear hear. Gijp dan met zijn “Caspertje”

 2. Medusa

  Zoals gewoonlijk weer eens gelijk. Over de rug van toekomstige terroristen populair willen zijn.

 3. KlatsBoem

  Hij heeft gelijk maar of het handig is tegen de Mollen? ze hebben allemaal heel lange tenen en ze zijn allemaal snel op hun k*tje of Pi*kkie getrapt en rancuneus als de hel!

 4. west

  T is de schuld van de kijker, zolang ze naar deze sterren kijken , voelen ze hun verheven boven andere
  Als niemand meer zou kijken naar die gasten zijn ze nergens meer
  kijk maar naar Gordon zijn roem is tanende , zelfs zijn koffiebar lopen ze voorbij

 5. Derk

  Oh oh oh wat stoer hoor. De Mol afzeiken.

 6. Bep

  Ze hebben wel gelijk.Bekende sterren gebruiken hun naam maar ook wel voor eigen eer en glorie. Waren ze onbekend dan hoorde je er niet veel van. Zet die onbekenden in het zonnetje.Johnny kan de hele dag op en neer reizen naar Lesbos.Ik niet.

 7. Dirk

  Gijp roemt alleen het goede werk van casper zal z’n n eigen nooit op de borst kloppen . Word onderhand doodmoe van die mollen troep op tv , laten ze lekker van hun centjes genieten en ons niet meer lastig vallen met die bagger op tv .

 8. Lariekoek

  Gijpie moet niet zeuren! Het is logisch dat men aandacht vraag voor mensen in nood en dieren in nood (bedreigde diersoorten). Wie hier niet naar wilt luisteren moet maar door zappen naar een ander zender of doe je TV desnoods uit. Johnny de Mol en Linda de Mol zijn prachtmensen; niets mis mee. Kieft vraagt toch ook aandacht voor zijn tweede boek; dat vind ik ook prima (en als ik het niet wil zien of horen, dan kan de TV uitgezet worden; geldt voor iedereen trouwens. Dus niet meer zeuren over de fam. Mol!

 9. SOLANGE

  Gijp heeft volkomen gelijk en Derksen ook….. durven tenminste wat te zeggen geen hielenlikkers zoals al die BNNers…

 10. Fox Mulder

  Ik dacht al… waar blijft MC met dit bericht.

 11. By the way

  Incompetente graaiers aan die VI tafel. Gaan steeds verder naast hun schoenen lopen en denken dat ze ongenuanceerd en ongefundeerd allerlei onzin de wereld in moeten toeteren.

 12. GEERT

  Ze geven zelf toch ook aandacht aan die Kieft zo dat zn boek verkocht wordt en Derksen komt iedere keer met muziek uit zijn stal om zn muziekavondjes vol te krijgen. En hij vindt dat de enige mooie muziek..
  Anderen zijn vol van dieren of mensen helpen. Zo heeft ieder zn ding.
  Dat afkraken van iedereen slaat soms nergens op.
  Als Derksen onbekend was wist niemand van die muziek..als Kieft onbekend was kocht niemand dat boek.
  Dus slaat nergens op om te gaan zitten veroordelen dat BN-ers hun naam gebruiken voor eigen eer en g lorie. Ze doen zelf niet anders.

 13. grijperd

  boulevard light weer!!

 14. Remco Terhorst

  @Derk: Jij mist het totale beeld wat de mannen hier proberen te maken.

 15. Jaap

  Beetje dubbel. Ik heb helemaal niks met die zogenaamde sterren met hun goede doelenz maar als ze niks doen en alleen voor de centjes gaan krijgen ze het verwijt dat ze een voorbeeldfunctie hebben en ook iets voor de armen moeten doen!

 16. Harry Mens

  Als Kieft onbekend was- hahah Geert humor!

 17. anoniem

  nederland wordt wakker

  dit is theater

  hier moet de doorsnee nederlander niet in stappen

  deze 3 zijn geld zucht

  totdat hun uiterlijke ze gaan verrassen,

  ze worden steeds lelijker

 18. Rutger

  Dus je mag niet te koop lopen met je goede daden, je kunt beter je bek houden is de strekking. De vraag is waarom dat irritaties oproept bij anderen. Gewetensnood?

 19. Peanut

  Nee, dat het bij veel bn’ers een imago dingetje is. Of dat ze werkelijk van zichzelf denken dat zij de wereld wel even kunnen redden. Terwijl zo’n JdM tussen snuiven, vreten en zuipen door makkelijk even het vliegtuig kan pakken zonder dat hij bang hoeft te zijn dat hij dan zijn huur niet kan betalen (na zo’n reisje).

 20. Roel Driesvink

  Poirot, das pas een waanzinnig goeie serie

 21. animo

  Populair gelul van gijp ze hadden zelf Kieft aan tafel als goede doel boek verkopen voor een nieuwe woning voor hem.

 22. Ron

  Zo eens, helemaal dat stukje over zichzelf erg serieus nemende Olcay Gulsen. Spijker op zijn kop voor de rest. Al die goed bedoelde acties van al die ‘BN’ers’ maar ondertussen wel VVD stemmen…met je lichaam. Hypocriet gedoe!

 23. Wizzard

  Zowel Johnny de Mol als zijn tante Linda de Mol zijn niet op hun achterhoofd gevallen. Alle kosten voor goede doelen worden natuurlijk in mindering gebracht op het belastbaar inkomen. De gemeenschap, dus u en ik betalen mee voor deze deug hobby’s.
  Verder denk ik dat het makkelijk scoren is om zo exhibitionistisch de weldoener uit te hangen als je te veel geld hebt. Het laten zien van kijk eens hoe goed ik ben vind ik misselijkmakend,loop er niet zo mee te koop.
  Wat betreft Johnny de Mol, denk je nu echt dat hij op Lesbos de hele dag onder moeilijke omstandigheden heel druk aan het redden is?
  Natuurlijk niet hij vliegt er naar toe, verblijft in een riant onderkomen en vreet zich vol als ik zijn uitgezakte postuur zo bekijk.

  Lees en huiver en stop deze hoos van mensen, help ze in eigen land:

  https://nl.gatestoneinstitute.org/13239/turkije-griekenland-migratie
  Turkije staat massale illegale migratie naar Griekenland toe!

 24. Hans

  Het is voor veel mensen goed voor hun imago, anders zouden ze enkel gezien worden als bikkelharde zakenmensen. Bovendien kan je ook netwerken op galafeestjes. Zo zijn er tal van zakelijke voordelen.

 25. Kattie

  Ze hebben helemaal gelijk
  Ik krijg er ook wat van die zgn bekende nederlanders

 26. Flits Bom

  Als Johnny het zo belangrijk vind mag hij straks als zijn ouwe de pijp uit gaat 3 mld overmaken aan goede doelen. Dan heeft hij nog genoeg.

 27. Pater Korstjens

  Spot on.

  Als je je publiekelijk laat voorstaan op de goede doelen die je steunt doe je het ter meerdere glorie van jezelf en je eigen imago! GAT-ver-damme!

  Vieze vuile De Mol familie. Omhooggevallen parvenues.
  En dan die volgespoten rotkop van Linda. Vreselijk!

 28. Marieke

  Pff kunnen we alsjeblieft stoppen met hun aandacht geven…
  Ze kunnen zich alleen maar negatief uitlaten over iedereen.

 29. Evelien

  Helemaal waar wat ze zeggen.Johnny is helemaal van het padje, zegt dat ie geen vlees meer eet vanwege de opwarming van de aarde maar vliegt wel de hele wereld over. Hyprocriet! Voor een retourtje lesbos kun je een heel jaar elke dag een biefstuk eten. Laat staan hele wereld over met zijn gasten voor zijn TV programma’s

 30. HansrZ

  ’t is waar wat Gijp ergert , het ergert mij ook maar,
  er is wel verschil wat BN’ers op tv veelal doen, de Linda en Johnny in dit geval pochen met een beetje van hun rijkdom afstaan aan de armen en ontheemden.
  De VI mannen en aanhang zitten daar alleen hun eigen zakken te vullen en omdat het salaris niet genoeg is, is moet er voortdurend reclame gemaakt worden voor hun boekies, onderbroekjes, muziek enz enz. en dan beweren ze vaak dat ze het niet voor het geld doen….hahaha
  Ik wordt er zo moe van..dat afzeiken van anderen terwijl ze geen haar beter zijn

 31. Peter vd Bos

  Niets aan de hand. Het lijkt brutaal en controversieel, dat ze precies dat van tijd tot tijd zijn moeten is natuurlijk ook met baas John afgesproken. Allemaal voor de kijkcijfers….

 32. Pluk vd Petteflet

  Die tv-sterren zijn stuk voor stuk ruk, vindt Derksen
  Wat een baas. Eindbaas.
  Top-televisie maak je zo. Eerlijke meningen. Harde feiten.
  Nono’s, daar ga je!!

 33. chris?

  De één promoot zijn boekjes, de ander hangt de weldoener uit.

 34. Piet

  Dit programma is een sort RTL Boulevard geworden. Vindt iedereen het inmiddels normaal (en leuk…..?) dat deze heertjes roddelen als oude tantes?

 35. Karel

  De ware weldoener is anoniem, de rest van bekenden gebruiken het voor hun eigen P.R.

 36. Simon

  Ach de Molletjes zullen wel van die social imago analyses laten doen en lezen dan dat ze makkelijk praten hebben met hun miljoenen. En dan willen ze daarop inspelen. Niks nieuws.

 37. anymouse

  Waar hebben ze bij Veronica Inside nou geen kritiek op.

  Hou het bij voetballen, waar jullie verstand van (denken te) hebben.

 38. Koos

  Derk Lariekoek en By the Way hebben allemaal last van schimmelend hersenvocht

 39. Jane

  Tja, als je je alleen maar bezig houd met voetballen, blijven deze gasten beperkt.
  Goed juist dat BNers zich bezig houden met goede doelen. Prachtig dat ze de middelen hebben om bv Lesbos te bezoeken. In de programma’s zie je echt wel dat het ze raakt, en je moet wel van steen zijn als het je allemaal koud laat.
  Zelf heb ik inderdaad ook niet te middelen om mij op deze manier in te zetten, maar dat is niet altijd nodig ook!
  Heb een jaar lang een Syrische jongen in huis gehad en het is de beste tijd in mijn leven geweest!

 40. K

  Ik denk dat Johnny en Linda meer geven aan goede doelen dan het hele zooitje van voetbal inside bij elkaar.

 41. robb

  Het is heel makkelijk scoren over de rug van anderen ,hun boeken lagen op tafel als gratis reclame ,dan meer respect voor Johny.

 42. Peet

  Hier mag je mee pronken als je mensen en dieren helpt

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.