Jan Roos vindt Robert Jensen wel heel erg subjectief

Het is fijn dat Robert Jensen tegenwicht biedt aan de vele talkshows van linkse signatuur, maar je kunt ook doorslaan. Dat vindt opiniemaker Jan Roos, laat hij blijken op Twitter. Roos vindt dat Jensen wel héél erg gekleurd is. De talkshowhost lijkt zijn gasten vooral uit te nodigen om zijn eigen mening te verkondigen. Zo is hij bijvoorbeeld heel erg fan van Donald Trump en benoemt hij keer op keer hoe hij de media verafschuwt. Zelfs Jan Roos vindt het een beetje te veel van het goede.

Jensen interviewde dinsdag de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra. Dat deed hij volstrekt kritiekloos. “Jensen mag wel stuk scherper en minder voor eigen parochie, maar wel een keer vermakelijk om naar politieke incorrectheid te kijken“, zegt Roos.

NRC-baas Peter Vandermeersch is kritischer: “Zelden zo’n kritiekloos en zwak interview gezien als Jensen met de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra.

Volgens Roos kijken veel mensen zo echter ook naar talkshows als DWDD. “Welkom in onze wereld. Zo kijken wij naar de journaals, talkshows en kranten.

Ook stylist Fred van Leer is kritisch: “Wat een tenenkrommend gesprek bij Jensen vreselijk!!!!!!!!!!

Overigens bekende Jensen onlangs in RTL Boulevard dat hij ook op Trump gestemd zou hebben: “Ik kan niet op Hillary Clinton stemmen. Dat is zo’n grote leugenaar. Als ik had moeten stemmen, had ik op Trump gestemd, ja. Als Trump tien procent positievere pers zou krijgen, dan zou hij zo populair zijn. Amerika gaat echt goed op alle vlakken nu.

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen