Jan Roos vindt Robert Jensen wel heel erg subjectief

Geplaatst op Wed 07 Nov 2018 om 10:15

Het is fijn dat Robert Jensen tegenwicht biedt aan de vele talkshows van linkse signatuur, maar je kunt ook doorslaan. Dat vindt opiniemaker Jan Roos, laat hij blijken op Twitter. Roos vindt dat Jensen wel héél erg gekleurd is. De talkshowhost lijkt zijn gasten vooral uit te nodigen om zijn eigen mening te verkondigen. Zo is hij bijvoorbeeld heel erg fan van Donald Trump en benoemt hij keer op keer hoe hij de media verafschuwt. Zelfs Jan Roos vindt het een beetje te veel van het goede.

Jensen interviewde dinsdag de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra. Dat deed hij volstrekt kritiekloos. “Jensen mag wel stuk scherper en minder voor eigen parochie, maar wel een keer vermakelijk om naar politieke incorrectheid te kijken“, zegt Roos.

NRC-baas Peter Vandermeersch is kritischer: “Zelden zo’n kritiekloos en zwak interview gezien als Jensen met de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra.

Volgens Roos kijken veel mensen zo echter ook naar talkshows als DWDD. “Welkom in onze wereld. Zo kijken wij naar de journaals, talkshows en kranten.

Ook stylist Fred van Leer is kritisch: “Wat een tenenkrommend gesprek bij Jensen vreselijk!!!!!!!!!!

Overigens bekende Jensen onlangs in RTL Boulevard dat hij ook op Trump gestemd zou hebben: “Ik kan niet op Hillary Clinton stemmen. Dat is zo’n grote leugenaar. Als ik had moeten stemmen, had ik op Trump gestemd, ja. Als Trump tien procent positievere pers zou krijgen, dan zou hij zo populair zijn. Amerika gaat echt goed op alle vlakken nu.

Foto: BNNVARA
39 Reacties op “Jan Roos vindt Robert Jensen wel heel erg subjectief”


 1. Mark

  Is Jensen misschien net zo kritiekloos als de linkse media?

 2. Wauter

  Mooie show van Jensen, nu nog terug op de radio!

 3. Ferry

  Ook Roos is dus gewoon een omgekochte en op de loonlijst van politiek correct geneuzel staande persoon. Kan niet anders.

 4. L.

  Tenenkrommend slecht inderdaad.

 5. shrink

  Opmerkelijk dat een uitgerangeerde brutalo als Jan Roos nog steeds de media weet te halen met zijn irrelevante twitter-meninkjes.

 6. Henk

  Een ander geluid okay, een rechtse mening verkondigen okay, maar waarom moet dat per se in combinatie met een stuitende domheid?

 7. q8

  de mening van ???? jan roos,
  mag.

 8. Ron

  Deze show zou zelfs op de Amerikaanse TV falen. Niemand zit hier op te wachten op een Nederlander die fanboy is van Trump en andere rechtse populistische onzin. In de kijkcijfers, ook dankzij voetbal, genadeloos afgestraft in de kijkcijfers gisterenavond, en terecht natuurlijk.

 9. Zomaar

  @Henk.
  Zou geen andere combinatie kunnen bedenken.

 10. Coeus

  Jensen crashed and burned gisteravond:157.000 kijkers. Makkelijke voorspelling: dit blijft bij één seizoen, daarna is zijn TV-carrière over. Geld verdienen met een website heeft hij al eens geprobeerd en dat werd niks, dus blijft radio over. Maar binnen de radiowereld heeft hij als maker, manager en persoon voor zichzelf zo’n beetje de slechtst mogelijke reputatie opgebouwd, dus het is zeer de vraag of iemand hem nog wil hebben.

 11. Marcel

  Om nu stylist Fred van leer hier te citeren als expert zegt alles over dit artikel. Ha ha. Fred nobody van leer.

 12. MAGA

  Trump is nou eenmaal een perfecte leider, maar dat kunnen die linkse gutmenschen moeilijk hebben hahaha.

 13. Jordy

  Vroeger altijd genoten van Jensen en zijn shows, maar dit is drie keer niks. En sorry, mar op Trump willen stemmen omdat je Hillary zo’n grote leugenaar vindt, is als naar Jensen kijken omdat je Pauw zo’n vetklep vindt.

 14. age

  Waarom heeft Jan Roos nog geen talkshow op tv?

 15. Jordy

  maar

 16. Ik zeg niets
 17. Jaap

  Ik heb, een stukje, met plaatsvervangende schaamte gekeken. Je intro was al van extreem laag niveau en dat interview met Leugenachtige Pete was de schaamte voorbij! En dat zeg ik als voormalig grote fan van Jensen.

 18. peter

  Op zich kan dit best een goede talkshow gaan worden. Maar dan op een andere manier zoals voorheen. Weg met die flauw grappen, of maak grappen die wel leuk zijn. Als hij die amerikaanse talkshowhosts wil nabootsen moet je wel beter je best doen. Het kan best wel wat worden, maar dan beter interviewen, goede gasten en weg met die flauwe humor.

 19. RaymondVL

  Ik wil een bitchfight tussen Robert Jensen en Erik Mouthaan. Allebei hele neutrale nichten.

 20. Karel

  Als Jensen de volgende keer nu gewoon als homo naar de zuidelijke staten toe gaat zal hij z’n mening snel bijstellen, maar dat durft hij niet. Hij knapt zowat uit z’n kast.

 21. Huub

  Alleen Terror Jaap en Kelly kunnen Jensen nog redden.

 22. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Dat dat commentaar nou net van Jan Roos afkomt. Whahahaa

 23. Katja

  Écht zo vreselijk om te kijken. Toen Jensen op een gegeven moment klimaat verandering ging ontkennen, (doordat iemand zegt dat het niet echt waar is) ging echt te ver. Daarna ook nog mensen die wél beter weten vervelende vragen gaan stellen, zodat zij dom over komen ten goede van zijn standpunt. Uiteraard ook net zo humorloos als ‘oude’ Jensen. De grootste grap ever is dat hij een ‘rechts’ geluid wil laten horen, terwijl alle rechtse populisten niks anders doen dan deze poep verkopen.

 24. robb

  Jensen laat precies zien hoe ,ik noem het nieuw populistisch rechts , is intimideren en leugens vertellen als de tegen stander er tegen ingaan zegen ze en zo is het punt !

 25. linkse loetje

  Rechts Nederland, als jullie geen betere stemgeluid hebben dan deze natnek dan hoef ik me als linkse loetje geen zorgen te maken. Hij maakt rechts compleet belachelijk.

 26. gum

  De show is veel en veel beter geworden, en dicht bij uitstekend. Eindelijk iemand die een normaal geluid durft te laten zien. Dit is het geluid van de bevolking. Niet die drijfnatte zielige politiek correcte neurotische shit van angsthazen die zo graag bn ner zijn.

 27. de deskundige

  Wij moeten Jensen zo snel mogelijk vergeten hij zit er niet uit met die plofkop.

 28. Nick

  2 uitzendingen van Jensen en de deugers zijn helemaal in de war.
  Wat een plaat hebben die types voor hun hoofd.
  Over antifa showtjes als het Nos journaal, nieuwzuur, Pauw en Dwdd (betaald van onze belastingcenten) hoor ik ze niet.

 29. Ano Nymous

  Haalt volgevreten Jensen de kerst?
  Ik denk het niet…

 30. Jordy

  Het spijt me dat je te dom bent om te schijten, Nick.

 31. Marit

  @Jordy
  Pannenkoek.

 32. RandomUser

  Je zal maar tv kijken en je daar vervolgens druk om maken. Wel vermakelijk om hier de artikeltjes te lezen. Oh ja, daar gaat deze site over, sorry.

 33. animo

  Nick oordeelt over programma’s waar hij nooit naar kijkt ,hij lijkt wel gehersenspoeld .

 34. Marit

  @animo
  Voor types zoals jij, is er DWDD.
  Vol met gut- en deugmenschen, linkse graaiers, islamknuffelaars, klimaatneuroten en muziek van…. Maan.
  Kots.

 35. Derzie

  @Marit
  Wat ben je goed op de hoogte, Mar-shit. Duidelijk een stiekeme kijker.

 36. Ano Nymous

  Jan Roos zat ook meerdere keren bij DWDD….

 37. animo

  Marit voor jou geld hetzelfde als Nick zitten jullie bij dezelfde sekte.

 38. Pluk vd Petteflet

  Jan Roos op de radio.
  Echte Jannen.
  Prima radio, jammer dat ‘t voorbij is die tijd.

 39. Pluk vd Petteflet

  Wat erg.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.