Heleen van Royen gaat Johnny de Mol roasten

Comedy Central heeft de eerste roasters van Johnny de Mol bekendgemaakt. Naast vaste roaster Peter Pannekoek gaan ook Heleen van Royen en zijn goede vriend Ruben van Zwieten, bekend als de dominee van de Zuidas, hem aanpakken. Dat heeft de tv-zender laten weten. Na Giel Beelen en Gordon is het nu de beurt aan De Mol om geroast te worden op de humorzender. Het is niet echt een spannende gast, omdat hij tegenwoordig vooral druk is om de weldoener uit te hangen.

Juist daarom zal De Mol worden bespot op Comedy Central. “Johnny de Mol; hij zet zich belangeloos in voor vluchtelingen, gunt ongeneeslijk zieke mensen de reis van hun leven, en geeft mensen met een verstandelijke beperking het podium dat ze verdienen. Na zijn ‘wilde’ jaren zet hij zich nu in voor inclusiviteit en gelijkheid- wie denkt hij wel dat hij is? De zoon van God? Ok, dat is hij misschien ook wel een beetje, des te meer reden om hem aan het kruis te nagelen.

Ruben van Zwieten heeft onlangs nog Johnny’s huwelijk ingezegend. Hij zegt: “De man die zich bewust is van zijn rol en verantwoordelijkheid in dit leven. Desalniettemin of juist daarom, tijd om hem te roasten.

Bestsellerauteur Heleen van Royen: “Lieve Johnny, jaren geleden heb je me geïnspireerd tijdens het schrijven van een van mijn romans. Maar de laatste tijd heb ik weinig aan je. Je bent zo braaf geworden, slaapverwekkend gewoon. Hopelijk brengt deze roast weer wat leven in de brouwerij. Ik zit dag en nacht achter mijn laptop. De teksten die eruit komen… berg je maar!

Comedy Central onthult komende weken nog de roast master en de andere roasters die Johnny de Mol genadeloos gaan roasten.

The Roast of Johnny de Mol is dinsdag 18 december om 20.30 uur te zien op Viacom-zender Comedy Central.

Foto: Comedy Central

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen