Bridget, Nicolette, Miljuschka weg bij weekend-BLVD

Bridget Maasland, Nicolette Kluijver en Miljuschka Witzenhausen vormen niet langer het vaste presentatietrio van de weekend-Boulevard. De dames maken plaats voor de presentatoren die ook doordeweeks te zien zijn. Dat heeft RTL 4 laten weten. RTL 4 begon vorig jaar met de weekendeditie en benoemde toen dit presentatietrio. De afgelopen weken doken de doordeweekse Boulevard-sterren Beau van Erven DorensRuben Nicolai en Peter van der Vorst ineens op in de weekendeditie.

De tv-zender bevestigt dat de presentatie van de weekendeditie is veranderd. “De afleveringen worden nu zeven dagen per week gepresenteerd door de vaste gezichten Vivienne van den Assem, Peter van der Vorst, Beau van Erven Dorens en Ruben Nicolai.”

Wat gebeurt er met Bridget, Nicolette en Miljuschka? “De dames zijn alle drie nog steeds te zien in het programma, maar dan in een andere rol.”

Naast de vier vaste presentatoren van Boulevard was ook Marieke Elsinga de afgelopen maanden twee keer te zien als presentatrice van de weekend-Boulevard.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen