Beau van Erven Dorens eindelijk in gesprek met COA

Geplaatst op Tue 06 Nov 2018 om 15:30

Het is Beau van Erven Dorens na twee jaar eindelijk gelukt om in gesprek te gaan met het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers, beter bekend als het COA. Dat vertelt hij op Twitter. Van Erven Dorens probeert al heel lang om een aflevering van Beau Five Days Inside in een asielzoekerscentrum te maken, maar kreeg lange tijd nul op rekest van het COA. Hij begon zich op een gegeven moment af te vragen wat men daar te verbergen heeft. Nu is hij eindelijk om tafel geweest.

De presentator: “Het is makkelijker om ‘Five Days Inside’ in het torentje van Rutte te maken dan in een asielzoekerscentrum, maar zojuist goed gesprek gehad met het COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers).

Hij laat blijken dat het COA hem nog geen toestemming heeft gegeven om te komen filmen. “Nu op naar de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid!“, besluit hij zijn tweet namelijk.

Beau Five Days Inside won vorige maand de Gouden Televizier-Ring.

Foto: RTL
13 Reacties op “Beau van Erven Dorens eindelijk in gesprek met COA”


 1. anoniem

  Ik vraag mij af of hij de juiste intentie heeft om vluchtelingen zorgvuldig en respectvol in beeld te brengen.

 2. Shaniquilia vd Put

  Gelukszoekers en kolonisten hebben zelf niet de intentie om zichzelf zorgvuldig en respectvol in beeld te brengen gezien hun gedrag en criminaliteit in vele azc’s.

 3. Soda

  Kolonisten? Hoe dom ben jij nou eigenlijk? Nederlanders zijn met enkele andere, veelal Europese volkeren de grootste kolonisten uit de geschiedenis.

 4. Bjorn

  Hier zit NL niet op te wachten alleen de greachtengordel

 5. De Witte Motor

  @Soda
  Je gaat zeker niet vaak onder de douche?

 6. Tamara

  Soda, wat kan u toch generaliseren. U bent geen verbinder. De meeste Nederlanders waren boer, knecht of turfsteker, huisvrouw, naaister, verpleegster etc. etc…

 7. anoniem

  @Shaniquilia vd Put: Ook teveel oer-Hollanders misdragen zich.. Maar dan hoef je nog niet alle Nederlanders over 1 kam te scheren.. :-)

 8. Soda

  @Tamara

  Zucht! Snap je nu werkelijk niet wat ik zeg? Denk je nu werkelijk dat je me iets nieuws vertelt, dat ik dit niet weet? Heb je nu werkelijk niet gezien waar ik op reageerde, of wil je het gewoon niet zien zodat je de wijsneus kunt uithangen? Allemachtig, zeg!

 9. Jaap

  Soda, bespaar je de moeite. Tamara springt in de bres voor Shаniquilia vd Рut, die alle asiеlzoekers over één kam scheert en ze kolonisten noemt. Iemand die het daarmee eens is wíl niet eens voor rede vatbaar zijn.

 10. GEERT

  Ik hoop dat t hem lukt. Als er iemand is die dat respectvol in beeld kan brengen is het Beau.

 11. Lies

  Zou het COA Beau echt alle insides durven geven? I don ‘t think so. Subsidieslurpend systeem dat mensen valse hoop geeft. Vluchtelingenwerk medewerkers staan met open armen klaar, vertellen je hoe je een uitkering kunt aanvragen, een woning, inrichtingskosten en verwijzen je door naar het loket gratis rechtsbijstand.
  Gratis ziektekostenverzekering en taallessen.

 12. Tamara

  Hopelijk gaat Soda dan ook wat genuanceerder denken. Wens Beau alvast veel succes.

 13. WolXter

  Rond AZC’s stijgt de criminaliteit en homohaat en verspreidt de ziekte islam zich.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.