SBS 6 komt met soort Ik Kan Het Niet Alleen

Geplaatst op Tue 09 Oct 2018 om 11:30

Dennis van der Geest gaat voor SBS 6 een tv-show presenteren waarin mensen met een probleem worden geholpen of geadviseerd door mensen uit de buurt. Er worden momenteel kandidaten gezocht. Dat heeft de zender laten weten. Het programma doet denken aan Ik Kan Het Niet Alleen, dat Peter van der Vorst in 2013 maakte voor RTL 4. Hierin werden mensen met een probleem geadviseerd door een groep van 35 mensen die een afspiegeling vormen van de Nederlandse bevolking.

Nu komt SBS 6 met iets soortgelijks. “Dennis van der Geest en SBS 6 staan klaar om jou te gaan helpen! Heb je problemen in het dagelijks leven, met je gezin of andere zaken, die je niet in je eentje kunt oplossen? Stapelen problemen, groot en klein, zich op en heb je het gevoel dat je vast loopt? Dennis gaat met je op zoek naar de juiste mensen in de buurt om je leven weer op de rit te krijgen.

De show van Van der Vorst was de Nederlandse versie van het programma The Audience. “In het programma, dat geen presentator heeft, worstelt iemand met een groot dilemma in zijn leven. Dat kan bijvoorbeeld gaan om gezondheid, werk, gezin of liefdesleven. Om de hoofdpersoon te helpen met zijn keuze wordt hij gevolgd door een groep van 35 mensen, die een dwarsdoorsnede vormt van de Nederlandse bevolking“, legde hij destijds uit.

Ik Kan Het Niet Alleen was geen kijkcijferhit en keerde niet terug op RTL 4.

Van der Geest is een van de vaste gezichten van SBS 6. Vanavond gaat zijn nieuwe programma Burgemeester Gezocht in première.

Foto: SBS, Wessel de Groot








12 Reacties op “SBS 6 komt met soort Ik Kan Het Niet Alleen”


 1. By the way

  Kandidaten? Valt er iets te winnen?

 2. Ron

  Wordt een beetje moe van die rechtse proleet van een Van der Geest. Dat programma met die oudjes de wereld rond doet hij best aardig zolang hij zelf niet in beeld is, maar programma’s waar hij teveel in beeld is liever niet.

 3. Ed

  Weer een nieuwe flop dus in zicht.

 4. peter

  Hoeveel programma’s heeft SBS de laatste tijd wel niet gelanceerd? Bijna alles wordt een flop. 2e rangs presentatoren, waardeloze programma’s. Ze weten echt niet meer wat ze moeten bedenken dan alleen maar pulp wat 1 seizoen op tv is of halverwege wordt afgekapt. Je wordt daar toch als kijken ook niet goed van, laat ze eens proberen een stabiele rustige programmering neerzetten met niet elke keer die vernieuwende dingen. Ik zeg niet dat je niet moet vernieuwen, maar zo veel en continue dat is toch ook niet meer te volgen voor een gemiddelde kijker?

 5. HanzWorsd

  En weer een hulpprogramma, de enige die worden geholpen zijn de presentatoren met een goede factuur.

 6. Zorro

  Wat heeftie ene dikke bulles gekregen hè?

 7. M.Astor

  ook weer een flop met die jongen, gooi hem eruit, of durft niemand dat?

 8. Legion

  Ver-schik-ke-lijke vent die Dennis. Een narcist van het kaliber Trump, echt!

 9. critikast

  Van der Geest…dezelfde middelmaat presentator als destijds judoka. De man heeft nauwelijks opleiding maar dankzij zijn brede ellebogen heeft hij zich binnengepraat in Hilversum en heeft het hele zootje in zijn houdgreep !

 10. marco

  Wat ziet SBS/John in deze mislukte Judoka ??Heeft echt zo niks met presenteren !

 11. Japie

  Binnenkort ook een bekende bouwvakker als presentator?

 12. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Pfff… die gast komt echt te vaak op TV. Laat hem op z’n minst dat vreselijke accent afleren en een paar presentatie-lessen volgen.

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.