Rachel Kramer vindt Roland Molendijk zure betweter

Zangeres Rachel Kramer, bekend van Starmaker, X Factor én The Voice, vindt Ronald Molendijk een hele zure betweter. Dat antwoordt ze in het AD op de vraag wie van haar met pek en veren het land uit mag. Molendijk is by far de minst geliefde deskundige van RTL Boulevard. Volgens critici heeft hij zijn baantje bij de showrubriek alleen te danken aan zijn innige vriendschap met oud-RTL-baas Erland Galjaard, met wie hij een dj-duo vormt. Ook Kramer is geen fan van hem.

Op de pek-en-verenvraag antwoordt Kramer: “Ik heb niet echt een hekel aan iemand. De enige die ik af en toe op tv vervelend vind – terwijl hij volgens mij eigenlijk een superlieve vent is – is die dj, tevens jurylid en muziekdeskundige van RTL Boulevard, Ronald Molendijk.”

Molendijk is gewoon niet prettig om naar te kijken, vindt ze. “Hij is altijd zo’n betweter. Hij is de laatste tijd wel iets milder geworden, maar helemaal in het begin was hij erg zuur. Dat vind ik niet echt nodig. Hij mag nog steeds wel een beetje dimmen.”

Toen Hans Klok afgelopen zomer eerlijk antwoord gaf op deze vraag van het AD – hij gaf aan zich te ergeren aan Ilse DeLange vanwege haar boerse accent – ontstond er een hoop ophef.

Het AD-interview met Rachel Kramer kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen