Corry Konings vraagt om eigen Gordon Gaat Trouwen

Corry Konings ziet een eigen versie van de hitshow Gordon Gaat Trouwen wel zitten. Als RTL haar benadert, dan zegt ze direct ja. Dat vertelt de zangeres in weekblad Weekend. Konings denkt dat zo’n format haar als een jas past. “Als RTL me daarvoor vraagt, zeg ik meteen ja. Dat programma vond ik zo goed en integer (proest, red.) gemaakt. Ik zat iedere week op het puntje van mijn stoel om te kijken wat die mannen nu weer voor Gordon in petto hadden“, aldus de hitzangeres.

Toch vond Gordon via de televisieshow geen man. “Nee, maar de zoektocht op zich was prachtig om te zien. Door dat programma heb ik gewoon zin gekregen om ook weer verliefd te worden. Ik fantaseer weleens hoe het zou zijn als de liefde me nog een keer te grazen zou nemen.”

De zangeres moet wel haast maken, want ze is al 67 jaar. “
Dus laten we eerlijk zijn: op liefdesgebied is het vijf voor twaalf. Het is echt nu of nooit. Over tien jaar moet ik er niet meer aan beginnen, want dan zit ik hoogstwaarschijnlijk achter de geraniums. Trouwens, wie zegt me dat ik er dan nog ben? Je weet nooit wanneer het je tijd is.”

Zoekt ze meer een maatje of ook iemand die haar alle hoeken van de kamer laat zien? “Ik zoek een maatje en geen wilde sekspartner. Al ben ik natuurlijk nog steeds geen non, als je begrijpt wat ik bedoel.”

Konings is wel een beetje oud voor RTL. Maar: “Ook als RTL mijn liefdesavontuur niet op televisie uit wil zinden, wanhoop ik niet, hoor. Ik geloof heilig dat de man die voor mij bestemd is nog wel op mijn pad komt.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen