Beau van Erven Dorens ziet The Roast niet zitten

Van Anouk tot Humberto Tan en van Patty Brard tot Peter R. de Vries: ze zijn allemaal uitermate geschikt om geroast te worden tijdens de jaarlijkse Comedy Central-special The Roast. Toch heeft de zender dit jaar na Gordon en Giel Beelen gekozen voor de relatief saaie Johnny de Mol. Wellicht lukte het de zender niet om een spannendere BN’er te regelen. Wie in elk geval ook niet wil, is Beau van Erven Dorens, zo liet hij gisteren weten in zijn programma RTL Boulevard.

Van Erven Dorens liet desgevraagd weten aan showdeskundige Aran Bade: “Nou, ik moet je eerlijk zeggen: ik zit er niet op te wachten, nee. Maar ik zou het wel aan kunnen, denk ik.

Vlak daarvoor vond er overigens nog een kleine roast plaats in de Boulevard-studio, toen Bade wat nieuwtjes over het huwelijk van Johnny de Mol oplepelde. Of eigenlijk: geen nieuwtjes. Bade vertelde dat styliste Nikkie Plessen niets wilde zeggen over de trouwjurk, en: “Het management van Johnny de Mol zei ook van: ‘Wij gaan hier ook niks over zeggen.’”

Daarop sneerde Van Erven Dorens naar de showkenner: “Maar je hoeft me niet te vertellen wat je allemaal niet te weten bent gekomen. Dat vind ik oninteressant, Aran. Geef me iets van informatie.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen