Voice-senioren zorgen voor hilariteit bij Twan Huys

Geplaatst op Sat 15 Sep 2018 om 8:30

De kijkers van RTL Late Night met Twan Huys gingen vrijdagavond voor het eerst lachend naar bed. De finalisten van The Voice Senior zorgden voor hilariteit aan de tafel van Twan Huys. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Huys sprak tijdens het eerste deel van de uitzending met de vier overgebleven finalisten, waaronder de excentrieke Noble. “Ik ben op van de zenuwen. Het is geen gezonde zenuwen ook. Dit kan nooit gezond zijn, nee. Ha ha ha ha“, gierde de zangeres uit.

Op de vraag van Twan Huys of Noble nog wel goed kan slapen door het enorme succes van The Voice Senior, antwoordde ze: “Met wat wiet. Ha ha ha ha.”

Ze had de lachers op haar hand met uitspraken als: “Ik vind het ook niet erg om te verliezen, maar ik wil geen vierde worden. Ha ha ha.”

Noble gaf aan dat iedereen in Dordtrecht trots op haar is. Zo werd ze gesteund door de gemeenteraad. “Ja, de burgemeester. En zelfs mijn huisarts belde de volgende ochtend. Hij komt uit Iran en is nog bloedknap ook, maar daar gaat het niet om. Ha ha ha.”

Twan Huys: “Je kan altijd nog naar een stand-up comedy programma als dit niet lukt.”

Kandidate Annet vertelde dat ze tijdens een van de afleveringen een bepaalde jurk niet mocht aantrekken van John de Mol. “Het was een blauwe jurk. Ik had hem speciaal laten maken met die mouwen op het nummer Proud Mary, dat die zouden gaan flappen, maar er was iets mee waarschijnlijk. Misschien kon de microfoon er niet in. Hij moest uit, ha ha“, legde ze uit.

Dan tegen John de Mol: “Wat was daar mee eigenlijk?

De Mol: “Ha ha ha. Hij was een beetje kort.”

Huys gaf vervolgens aan dat hij ‘naar een climax’ wilde in het programma. Noble: “Climax?! Ha ha ha.” Daarop barstte De Mol in lachen uit.

Huys: “Ik heb zo’n gesprek bij Nieuwsuur nooit gehad op een of andere manier.”

Vervolgens kwamen coaches Gerard Joling en Gordon aan tafel. Huys: “Iedereen zei: ‘Hoe lang zal het duren voor ze er zijn?’ Nou, twee weken. Ik ben blij dat jullie hier zijn. Wat vinden jullie van deze aflevering?

Huys doelde op de Voice Senior-finale, maar Gordon betrok het met een knipoog op RTL Late Night: “Nou, déze aflevering is wél leuk.”

Ha ha ha ha“, reageerde Huys sportief.

Gordon vertelde ook nog een anekdote over de bemoeizucht van John de Mol. “Het is ook wel eens heel vervelend, hoor. Het is best wel irritant ook. Ik werk al jaren met hem en heb ook radio voor hem gedaan. Dan denk je: ik neem het eerste uur lekker op, dat hoort ‘ie toch niet tussen zes en zeven. Hij zegt: ‘Waar was je?’ Ha ha ha. Dat soort dingen. Het ontgaat hem niet. Je kunt hem niet in de maling nemen.

Foto: RTL
32 Reacties op “Voice-senioren zorgen voor hilariteit bij Twan Huys”


 1. Zaterdag

  Voice Senior-finalist Bob Bullee: Marco Borsato heeft mij belazerd

  #theVoiceSenior
  https://www.ad.nl/rotterdam/voice-senior-finalist-bob-bullee-marco-borsato-heeft-mij-belazerd~a2b64ada/

 2. Jopie

  HAHAHAHAHAHAHA
  HAHAHAHAHAHAHA
  HAHAHAHAHAHHA

  The End!

 3. Tante Toos

  Zal ik als eerste dan maar een positieve reactie plaatsen.
  Ik moet eerlijk bekennen dat ik het Twan heel leuk vond doen. Hij was ontspannen en humoristisch.
  Heel goede zet van RTL om hem op deze manier zn andere kant te laten zien. Ik vond het n leuke tv-show weer eens!

 4. RTL

  niet gekeken? gaat TVOH nog naar Zes?

 5. Klennis Krees

  Lijkt wel een schoolreisje verslag Top journalistiek!

 6. MM

  Tante Toos
  Sat 15 Sep 2018 om 8:46
  Alles was van tevoren afgesproken, ook wie de voice zou winnen.
  Dat de kijkers kunnen meebeslissen is een farce.

 7. Slabam

  Ik vond dr geen reet aan MUHAHAHAHAHA
  Dus.

 8. Mario

  #MM

  Dus??????

  Het gaat om het kijkplezier en dat was er. Kijkcijfers spreken voor zich.

  Vlokken Maastricht is ook van tevoren opgenomen…😂😂

 9. Mario

  Flikken dus…..

 10. Tante Toos

  #MM

  Farce of niet….. Opgenomen of niet….
  Ik zie het probleem niet.
  Beetje spijkers op laag water zoeken.

 11. Dirk

  Allemaal verplicht lachen om Sjon zeker . wat een elende al die meuk .

 12. Grace321

  Super leuk was het.

 13. meeswel

  Is er werkelijk nog een normaal iemand die naar deze vooraf geregiseerde troep kijkt .

 14. De blije Hollander.

  Noble vond ik een vreselijke vrouw, en Bob Bullee is een slechte verliezer, niet cool, je kunt dan beter niet mee doen aan zo`n programma.

 15. Wilhelmus

  #meeswel

  Ja inderdaad! Aangezien ik mezelf als n normaal iemand beschouw.

 16. Roobie

  Wat een zure reacties weer hier jemig,waarom kijken jullie nog tv ?. Kunnen jullie het beter?, Twan deed het super, hij was relaxt lachte veel en nam de tijd.

 17. Sjaak

  Wat een zure reacties hierboven.
  Er was maar 1 conclusie mogelijk het had een hoog amusementsgehalte en gewoon lekkere TV voor de vrijdagavond.

 18. NW8

  @Meewel En u was er zelf èèn van zeker? Anders wist u niet wat voor troep het was!

 19. M

  Ik weet nog steeds niet wie er gewonnen heeft. Ben afgehaakt toen ze een paar goede zangers eruit geflikkerd hadden, uit jaloezie.

 20. M

  Ow, zie het al Jimi heeft gewonnen en terecht! Was bang dat schoor steen Noble zou winnen.

 21. Erik

  Ik vond het armoe. Een finale verdient een live show met alles erop en eraan.

 22. Ikke

  Arme Twan Huys! Een aflevering lang werd zijn talk show gekaapt door de commerciele belangen van RTL en John de Mol. Geen enkele kritische vraag mogen stellen, alleen obligate voorzetjes die schaterlachend werden ingekopt. Waar is je journalistieke hart en ambitie gebleven? Alles opzij geschoven voor het grote geld en groot ego? Wat een armoe.

 23. Ron

  Er is in tijden dat RTLLN met Twan Huys er nu is nog niet zo veel gelachen. Twan Huys reageerde hier maar ongemakkelijk bij. Wat dat betreft in deze setting had Humberto beter gepast eenmalig dan of iemand anders. Hij kan gewoon geen luchtige entertainment items behandelen dat moge duidelijk zijn. Maar al met al was het wel een hilarische aflevering.

 24. anonymous.

  RTL LATE NIGHT MET TWAN HUYS RTL4 1.687.000

 25. Laurens

  @ Ron;

  Dat het zo leuk was lag inderdaad volledig aan de mensen aan tafel. Zij zorgden voor de sfeer, Twan vond het zchtbaar ongemakkelijk. Liep gewoon zijn lijstje af.
  Hij reageerde nauwelijks op wat er aan tafel gebeurde of werd gezegd, ging er niet op door.
  Persoonlijk vond ik de volgorde van vragen wat vreemd op sommige punten. Niet altijd even logisch, omdat ze dit al eerder hadden besproken.
  Kortom, ik ben bang dat Twan na het weekend weer afzakt naar 500.000 kijkers. Geen blijvertje ben ik bang.

 26. Ron

  @Laurens: dat kwam bij mij ook zo over. Hij zat er als een ongemakkelijk aapje bij..in zijn pak…maar het was soms een chaos aan tafel waardoor hij niet echt de leiding in het gesprek kreeg. Wel lastig natuurlijk met druktemakers als Joling en Gordon aan tafel, maar toch.

 27. Boan

  Heb ook vaak (hard) gelachen gisteravond, de meest spontane en amusante uitzending tot nu toe. De finalisten waren zo heerlijk zichzelf. Het aandeel Twan in deze dolheid was marginaal maar hij was wel iets losser dan tijdens de eerdere uitzendingen. Valt ook niet mee om je gezicht in de plooi te houden bij de hilarische opmerkingen die over tafel rolden :-)

  Ik heb soms de neiging om Huys door elkaar te rammelen in de hoop dat ‘de echte Twan’ naar boven komt. Het juk van Nieuwsuur moet af! Er zit toch wel iéts van een ‘carnavalsTwanneke’ in hem? Dié moet naar boven komen, dan voel je je als kijker ook niet zo ongemakkelijk. Pauw zit er meestal bij alsof hij op een verjaardag van vrienden zit, heerlijk ontspannen. Maar gisteren verhulde hij zijn geheim: gin-tonic!
  Pauw is op zoek naar het gesprek, Huys naar antwoorden. Dat is tot op dit moment naar mijn mening nog steeds het grote verschil.

  Maar over Pauw gesproken:

  WAAR – WAS – ERLAND?!?

  Geen woord over de afwezigheid van Erland Galjaard, terwijl Pauw hem vorige week wel aankondigde als gast om de mediaweek door te nemen. Nu denk ik – zo zonder uitleg – dat het (excuses voor het woord) een lafbek is…

 28. Bart

  @Ron en Laurens Twan doet het niet slecht maar het kan beter. De vraag is moet je met zo’n gaos aan tafel nog heel erg de leiding nemen? Laat het maar gewoon gebeuren en stuur hier en daar een beetje bij. Dat deed hij wel. En de vragen tja, wat moet je de kandidaten en de coaches nog vragen als eigenlijk alles al gezegd is. Bij John had het scherper gekunt en had hij kunnen proberen om meer nieuwtjes en plannen uit hem te krijgen. Misschien was het daar de avond niet naar en moet de Mol daarvoor gewoon nog eens terug komen.

 29. Henk

  Ik vond Twan het juist wel OK doen. Niet dat gladde wat Humberto bv wel zou doen, en keihard mee lachen bijvoorbeeld. Had echt niet echt het idee dat Twan dit tegen z’n zin deed, meer dat het nieuw allemaal was met een tafel vol uit de amusements industrie. Gewoon slimme zet geweest van RTL om op deze manier het nieuwe RTLLN onder groot publiek te krijgen. Had btw nog wel verwacht dat de winnaar daar zou optreden.

  en Boan; wat je zegt… waar was Erland?! Die wist toch ook wel langer dat de finale van VS in RTLLN kwam.

 30. geen stem

  Je kijkt naar Formule 1 het is best wel spannend met onze Max maar de laatste 10 minuten wordt alleen uitgezonden bij Twan Huys lekker stom maar goed voor de kijkcijfers zo is het ook gegaan met de voice senior.

 31. Laurens

  @Bart; Tja, slecht wil ik het ook niet noemen, maar Twan is gewoon geen talkshowhost voor een familiezender. Twan zou een warme persoonlijkheid als Beau naast zich moeten hebben, in ieder geval iets anders als de talkshows op NPO1 en wat Humberto al deed. Want wat is er naast een nieuw decor veranderd? Zelfs Dries Roelvink werd in de eerste week al uitgenodigd.

 32. 2voor12

  en wat werden er weer een veren in John de Mols kont gestopt..bah..dat kon echt wel wat minder…verder is het overduidelijk dat Twan zich niet op zijn gemak voelde en dit stelletje ongeregeld niet in goede banen kon leiden, not his cup of tea…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.