Qmusic verbaasd dat Henk Blok toch bij Radio 538 blijft

Radiozender Qmusic is teleurgesteld in het feit dat Henk Blok zijn afspraken niet nakomt en toch bij Radio 538 blijft. Dat blijkt uit een reactie van de radiozender. Blok zou in januari overstappen van Evers Staat Op op Radio 538 naar Mattie & Marieke op Qmusic. Hij maakte de transfer vorige week maandag bekend in een persbericht van Qmusic, maar vanochtend meldde hij in de radioshow van Edwin Evers dat hij toch bij Radio 538 blijft. Dat had ook Qmusic niet zien aankomen.

Een woordvoerder van Qmusic laat weten: “We zijn verbaasd dat Henk Blok na het tekenen van zijn contract en het uitspreken van zijn enthousiasme toch heeft besloten bij Radio 538 te blijven. We vinden het jammer, maar bouwen gewoon verder aan onze mooie programmering.

De actie van Blok lijkt sterk op de net-niet-transfer van Mattie Valk, de dj waarmee hij bij Qmusic zou gaan samenwerken. Hij besloot vorig jaar op het nippertje tóch niet met zijn collega Wietze de Jager over te stappen naar Sky Radio, maar bij Qmusic te blijven.

Een groot verschil is dat Valk destijds nog níet getekend had bij de concurrent en Blok wél.

Lees ook: Radio 538’s Henk Blok annuleert overstap naar Qmusic (vanochtend)

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen