Patty Brard: ‘Te veel coaches in The Voice Senior’

Patty Brard vindt dat er te veel coaches meedoen aan The Voice Senior. Het zou beter zijn als er één coach wordt geschrapt. Dat vertelt de televisiediva in haar column in weekblad Weekend. The Voice Senior kent naast de drie coaches Angela GroothuizenIlse DeLange en Marco Borsato ook nog een duocoach bestaande uit Gerard Joling en Gordon. Vijf coaches voor vier afleveringen The Voice Senior. Een beetje te veel van het goede, vindt televisiediva Brard.

Brard ziet graag een vervolg op The Voice Senior, maar dan wel met vier coaches. “Van mij had er best een coach minder in het programma gemogen, want er is niet genoeg spreekruimte voor allemaal. Maar buiten dat, een tien met een griffel voor The Voice Senior.

Ze geniet namelijk heel erg van de talentenjacht. “Eindelijk weer een stuk ontroering, een stuk feel good op televisie waar je voor thuis blijft en de spreekwoordelijke chips en cola weer voor op tafel zet.”

Vind het nu al jammer dat er nog maar twee afleveringen te gaan zijn. Ik mag van harte hopen dat er, gezien de oproep voor nieuwe kandidaten, een nieuw seizoen aankomt van meer afleveringen dan die schamele vier die het nu zijn.”

De column van Patty Brard kunt u lezen op de website van Weekend.

Foto: SBS, Elvin

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen