Minst bekeken uitzendweek Twan Huys tot nu toe

Een week nadat Twan Huys vrolijk wakker werd met de torenhoge kijkcijfers van de Voice-special van RTL Late Night – er keken maar liefst 1,7 miljoen mensen – wordt de presentator nu iets minder vrolijk wakker. Hij blikt terug op zijn minst bekeken uitzendweek tot nu toe. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. RTL Late Night trok in de eerste week gemiddeld 533.000 kijkers, vorige week keken er gemiddeld 682.000 mensen en deze week kwam het gemiddelde uit op 463.000 kijkers.

Huys blijft diep in de schaduw van zijn concurrent Jeroen Pauw staan. Waar Huys deze week gemiddeld 463.000 kijkers (12,8 procent) scoorde, had Pauw er 797.000 (28,9 procent).

Pauw sloot de week af met een spannende gastenlijst. Het lukte de presentator om Peter R. de Vries, de woordvoerder van de familie van de vermoorde Nicky Verstappen, tegenover Gerald Roethof, de advocaat van moordverdachte Jos Brech, te zetten.

RTL Late Night had een mindere gastenlijst. Thijs Römer en Achmed Akkabi kwamen vertellen over een RTL-serie en Hugo Borst en Frank van der Lende over Alzheimer.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen