Jesse Klaver verdedigt Dennis Schouten tegen gekkie

Geplaatst op Mon 10 Sep 2018 om 9:00

GroenLinks-leider Jesse Klaver heeft PowNews-verslaggever Dennis Schouten donderdag beschermd tegen een gekkie tijdens een protestbijeenkomst over de Armeense tieners Howick en Lili. Dat is te zien bij omroep PowNed. Schouten wilde graag een interview afnemen met Klaver, maar werd enigszins gehinderd door een protestgekkie. “Ja, meneer Klaver, u sprak net uw achterban toe, maar wat kun u nou echt doen voor deze kinderen?“, probeerde de verslaggever.

Klaver: “Dit is niet mijn achterban. Dit zijn mensen die komen hier knokken voor Howick en Lili.”

Vervolgens loopt het protestgekkie in beeld. Schouten: “Nou ja, die vrouw riep net al acht keer uw naam. U bent fan hè?

Protestgekkie: “Hij is de enige partijleider die er is, vriend. Zó hoort het!

Schouten: “Kijk, uw fans. Maar wat kunt u nou echt voor die kinderen doen?

Klaver: “Nou, het is aan de staatssecretaris…

Dan onderbreekt de wilde vrouw het interview. Tegen Schouten: “Het is begonnen met de haat die jullie verspreiden. Daar komt het allemaal door.”

Klaver verdedigt Schouten: “Nou, het is niet allemaal zijn schuld. Het is niet zijn schuld.”

Schouten: “Nou, dat valt me mee, wat lief.”

Protestgekkie: “Nee nee, maar wel van de ultrarechtse media, vriend. En dan gaan we nu onschuldige kinderen uitwijzen.”

Klaver: “We kunnen hem niet overal voor verantwoordelijk houden.”

Schouten: “Ik ben best een lieve jongen, hoor.”

Klaver: “Ik zei dat we je niet overal voor verantwoordelijk kunnen houden, ik zei niet dat je een lieve jongen was.”

Cynische kutkop

Na het interview met Klaver loopt Schouten op de mevrouw af. “Nou, mevrouw, u liep net drie keer door het interview heen, u wou wat kwijt?

De wilde vrouw: “Ja. Weet je wat het is, meneer: zo lang wij als mens niet kunnen kiezen waar we geboren worden, is de hele wereld van ons allemaal. En niet alleen van jou, omdat jij toevallig wit bent!

Schouten: “Wat doet u toch boos naar mij.”

Vrouw: “Ja, ik ben ook heel boos. Wat denk je? Ik kan wel janken. Het is gewoon schandalig wat hier gebeurt. Ga nou eens wel naar de waarheid kijken, meneertje van Pow. Met je cynische kutkop. Die mag er ook op. Ja, je kan me uitlachen, maar ik weet dat ik honderd procent gelijk heb.

De beelden:

Foto: YouTube
41 Reacties op “Jesse Klaver verdedigt Dennis Schouten tegen gekkie”


 1. Gerard Ek(streem)dom💩💨

  Ach ja… er is maar één gelijk, en dat is het gelijk van de linkse kerk. Lekker strijden/protesteren voor gelijkheid en democratie. Maar afwijken van hún mening mag niet. Dan ben je een fascist, racist etc……

 2. Ruud

  Zo makkelijk dat Powned. Puber TV is het.

 3. Elvis

  Verhaal heeft 2 kanten, want dan wordt er gezegd dat de staat bv binnen half jaar beslissing moet nemen of blijven of weg.
  Moeten ze weg dan gaan ze procederen, eindeloos procederen, dat kan jaren duren, de moeder heeft dit probleem ook deels zelf veroorzaakt.
  Om mij mogen ze blijven, maar moeder was een economische vluchteling en daar worden de kids de dupe van. er gaat niks veranderen……

 4. Otto Groeneveld

  Natuurlijk moeten die kinderen blijven geen discussie over mogelijk. Even voor je informatie die gluiperd van een Pexhthold wilde ze vorige week nog uigzetten met zijn D’66.
  Hahahahahahahaaha dit was toch weer hilarisch om die verdroogde kutjes van GL te zien. Wat een gestoorde sekte is het toch. ‘Met je cynische kutkop’. Heerljjk dat niveau. Ik kan mij niet voorstellen dat er blanke mannen rondlopen die hier over heen willen. Dan moet je wel geile neger zijn.

 5. lvs2015

  feit is dat andermaal het onrecht heeft gezegevierd want nu is het hek vd dam. Kortom je mag liegen en bedriegen en alles via de reguliere weg verliezen en dan nog kom je er meer weg daar waar dus andere immigranten die het via de officiële nette weg doen, gewoon volgens de letter vd wet eruit worden gezet, weinig sympathie krijgen van de Peter R De Vries en de linkse knuffel media en dan kraait niemand er naar. En nu lees je dat dus anderen die zien dat liegen en bedriegen beloont wordt en volhouden je uiteindelijk wel winst oplevert, zich gaan opmaken de Armeense weg te volgen zoals die kinderen deden. Bah!

 6. Bears’den

  Heerlijke tv dat POW!
  Het laat goed zien hoe extreem sommige linkse gekkies zijn!
  Dat zelfde soort mens heeft onze Pim vermoord!

 7. Jc

  Daar sta je dan met je “spread love” banner om vervolgens helemaal los te gaan… geloofwaardig.

 8. Lodewijk

  Zolang Mark, Alex, Sybrand, Angela alles vol stoppen met economische gelukszoekers uit Noord Afrika, die nooit meer weggaan, mogen deze kinderen absoluut hier blijven.
  Maar als je toch deze heksen ziet dan ljg je in een stuip. Ik ga regelmatig ook kijken naar dit soort
  bakfietstypes in Amsterdam en als je ze hoort praten lig je echt in een stuip. Wat zijn ze dom zeg.
  Het IQ ligt op het niveau van de buitentemperatuur. Waarschijnlijk liggen ze iedere avond te vingeren met een poster van die Marokkaanse wannebee boven zich. Over cynische kutkop gesproken.
  Geweldig om zo je dag te beginnen.

 9. Tja

  2 Kanten aan deze reportage. Lachen, dat wel, maar toch ook wel weer goedkope afzeik TV.

 10. Bart Big Brother

  Die Dennis doet het fantastisch, hier laat hij zien dat hij een echte TV maker is.

 11. robb

  lvs2015 :De kinderen hebben niet gelogen ,de moeder en die is weg.

 12. Remi

  Heerlijk, dat stelletje uitkeringsgerechtigden ;)

 13. Huiskamer

  @Ruud
  Kindertv ? Er worden vragen gesteld is de enige reactie is: Haat. Intense haat.
  Het doet mij denken aan de DDR. Alleen een vastgestelde mening is heilig. Discussie is uitgeloten. Wij dienen deze vastgestelde meningen te volgen. Wat een eng land als je niet met elkaar oneens mag zijn.

 14. Hijgje Huigstra

  Van mij hadden ze die koters uit mogen zetten. Achterlijke gedreig met zelfmoord, van die verknipte moer;’ had ze ‘t maar gedaan.

 15. een maatje te groot

  En dan wordt een staatssecretaris die de besluiten moet uitvoeren van het hoogste Gerechtshof(!!!) met de dood bedreigd.. Gore schijnheilige zieligheids- ndustrie. Zum kotsen.. Dit land is echt zoo diep afgezakt..!!

 16. Deadly Viper

  Dus GeenstijlCourant is de nieuwe naam?

 17. Nas

  De vrouw van Gargamel.

 18. Tom

  @Nas Precies, het lijkt op Agatha uit de Smurfen hahaha

 19. Michel

  Jammer idd dat Schouten mevrouw niet ff op haar eigen spandoek had gewezen. Want mevrouw de protestgekkie doet alles behalve wat ze zelf op haar doekje heeft gekalkt. Afijn, vaak zijn dit soort mensen zo hypocriet als het maar kan en zij bewijst dit maar weer eens. Deze mevrouw heeft geen liefde in zich, alleen maar haat.

 20. Wollter

  Wat heeft iedereen nou geleerd? Dat de boel traineren en manipuleren, ten koste van de kinderen, helpt. Zelfs vanuit Armenië weet moeder een onderduikadres te vinden voor de kinderen en stelselmatig alle geboden hulp af te wijzen. En het blijkt te werken! Wie volgt? Advocaten en hulpverleners staan al in de rij! Volgende stap: gezinshereniging. Moeder kan dan vast opeens weer voor haar kinderen zorgen!

 21. Corrector

  Ik hoop dat Nederland overspoeld gaat worden door buitenlanders, zodat de Nederlandse zeikcultuur onherstelbaar verloren gaat.

 22. anoniem

  Oh? Ik ben ook een protestgekkie hoor! Alleen doe ik dat alleen maar vanaf een luie stoel achter m’n pctje.. :-)

 23. Bart

  @Ruud Nee nu niet over Powned beginnen maar het gedrag van deze mevrouw. Die gaat hier namelijk over de schreef en niet Powned.

 24. anoniem

  @Bart: Powned bestaat alleen maar omdat sommige volksvertegenwoordigers ook graag over de schreef gaan.. :-)

 25. Q

  Mijn hemel , er is iets heel erg mis met een paar van die vrouwen. Los van het feit dat ze wel heel erg lelijk zijn om te zien, in het bijzonder die vrouw die krijst: ‘met je cynische k&tkop’ die is totaal geschift en helemaal rijp voor een gesloten inrichting. Leugenaar Jessevan Groen Slinks moet je niet serieus nemen.

 26. Jan K.

  Na 10 jaar was het om onbegrijpelijke redenen niet mogelijk om de kinderen terug te sturen naar Armenië. De vraag is hoe het mogelijk is dat je in dit land een asielprocedure 10 jaar kunt rekken. Dan schort er toch wel wat aan de wetgeving.
  Wanneer je dan ook nog een advocaat kunt vinden die je zaak tot het oneindige weet te rekken, trek je aan het langste eind. Uiteraard zullen er meer van deze zaken volgen, zeker nu de advocatuur weet dat traineren loont.

 27. 9

  @corrector, gaat lukken hoor, nu tevreden?

 28. K

  Onze rechtspraak is flink in zijn hemd gezet..door deze armeense familie…moeder mag ook komen en zij mag een uitkering naar keuze uitzoeken…uiteraard hoeft er geen zorgpremie betaald te worden en daarmee ook geen eigen risico. ..tenenkrommend.

 29. B klein

  Hoe kan het nu dat je “openheid” wil en dat iedereen trots mag zijn op zijn afkomst. En dat je dan je naam veranderd van Yesser naar Jesse omdat je je schaamt voor je afkomst. Onbegrijpelijk.
  Als je naar de bijeenkomsten kijkt is dat ook wat bij mij opkomt “onbegrijpelijk”. Is dit bedoeld als een soort zelfverheerlijking???

  Voor de rest nog weinig “beeld” bij. Afwachten hoe dit zich gaat ontwikkelen. Vooralsnog neutraal.

 30. Piet Goedegebuur

  Wie noemt haar gekkie, de redactie? De vrouw zegt eigenlijk geen ‘gekke’ dingen maar zit volgens mij erg dicht tegen de waarheid aan.

 31. B klein

  Je hoort en leest allerlei kwalificaties over “de dames” die protesteren. Wat me opvalt is heel veel emotie. En heel veel tegenstrijdigheid.
  Aan de ene kant zouden mensen moeten integreren. En de taal leren vergroot je je kansen. Van iemand van 10 jaar die alleen arabisch heeft geleerd wordt verwacht om binnen 1 jaar nederlands te leren.
  Maar als een 10-jarige naar Armeniē gaat is dat andersom te moeilijk. Terwijl het in deze cultuur juist vanwege wat deze bevolking mee heeft gemaakt de taal zo ontzettend belangrijk is en nooit vergeten mag worden dat tweetaligheid normaal is in deze gemeenschap.
  Als je als overheid 10 jaar lang erbij hebt staan kijken is er maar een mogelijkheid blijf gewoon hier. Klaar! Niemand zou zo lang op een beslissing moeten hoeven wachten.
  Banale zaken zoals daar zijn :
  – ik wil mijn rijbewijs verlengen 10 jaar wachten
  Ik kom voor mijn VOG 10 jaar wachten
  Ik kom voor mijn paspoort 10 jaar wachten
  Enz enz enz
  Zelfs voor deze “kleine” zaken wil niemand zolang wachten.
  En dan KINDEREN 10 jaar in onzekerheid laten!!!
  Wie ben je dan als je het dan normaal vind dat iemand hier weg moet??? Zijn het criminelen. Nee. Hebben ze iets verkeerds gedaan. Nee. Deugen ze niet. Niks van te merken.
  Waarom moeten ze weg??? Vanwege het feit dat de verantwoordelijken ze 10 jaar hier hebben gelaten.
  Pag morgen je boterhammetjes in je trommel. Ga op je fietsje lekker naar school. En wees onbezorgd. Want je hoort nu hier!
  Klaar!

 32. B klein

  Wat pas echt eng is en ver over de schreef is Peter r de Vries. Iedereen die andersdenkend is is een NSB-er. Dus ook iedereen die het goed met de kinderen voor heeft en zich zorgen maken over waar deze kinderen voor gebruikt worden. De wijze waarop dit gebracht wordt doet mij denken aan de vorige eeuw. Daar was een ideologie die ook dacht als enige gelijk te hebben. De vanzelfsprekendheid heeft een zeer donkere periode gebracht. Het aparte is dat dit als “links” gebracht wordt. En de verregaande agressiviteit die ermee gepaard gaat. Het stuitende gebrek aan feiten danwel argumenten heeft een “ideologisch” karakter. Veel van deze individuen blijken eenmaal in een machtspositie het democratische gehalte te negeren. Waar komt het nu vandaan peter dat jij denkt dat je dit gewoon kunt zeggen??? En dat jij degene bent die de aangewezen persoon is om dit te mogen zeggen??? Wat mij bij is gebleven is het koketteren met 7 miljoen. En mensen “aanvallen” die proberen het op te lossen???
  Soms heel normaal om trots op te zijn. Maar in andere gevallen voelt het zo gruwelijk fout!!!! En in “het” voorbeeld van hierboven doet het dat ook. Wat de moeder, vader en de andere slachtoffers hebben is namelijk niets! Geen 7 miljoen, geen aandacht, geen antwoorden.
  NIETS! Wat resteert is een lege hand, daar waar eerst de hand van hun geliefde in zat. En daarom peter is 7 miljoen niet alleen niet belangrijk maar ook nog nietszeggend! Nada! En daarom peter past het jou niet om de “gezegende” uit te hangen die het morele kompas bepaalt van een maatschappij. Wellicht heb je dit ooit zelf gehad. Wanneer je het kwijtgeraakt/vergeten bent is moeilijk om te zeggen.
  Je bent echter nooit te oud om het weer terug te vinden. Oprecht sterkte ermee.

 33. Lodewijk

  Schei toch uit Piet 14.21, stel hysterische mutsen. Ja dat gedrag ga je krijgen als je te veel eikeltjes thee en brandnetelsoep consumeer. Heksen van Groen Links, totaal gestoord Piet.

 34. Shaniquilia vd Put

  Personen die claimen de waarheid in pacht te hebben zijn vrijwel altijd eng. Het eerste wat je leert als je gaat nadenken is dat dè waarheid niet bestaat, alleen interpretaties van de werkelijkheid bestaan. Je ziet die waarheidsclaimers vooral bij religies en dus ook bij de extreemlinkse kerk. Deze vrouw is overigens gewoon geestesziek.

 35. Shaniquilia vd Put

  @Piet, een verslaggever van een marginaal Nederlands omroepje de schuld van alle wereldellende geven is best raar hoor.

 36. Mark

  Vrouw van Gargamel? Da’s toch die vieze ouwe pedó die smurfen misbruikt?

 37. Henk

  Het ‘protestgekkie’ doet inderdaad een beetje gek. Maar die jonge Dennis doet wel erg zijn best om te ontregelen en dat is tamelijk puberaal.

 38. ox

  @b klein;het is natuurlijk niet zo,dat de procedure 10 jaar duurt,dit is het resultaat van talloze beroepen,talloze veranderingen van omstandigheden,dit is 10 jaar opgerekt door advocaten en hulpverleningsinstanties,een spelletje gespeeld over de rug van die kinderen;de mogelijkheid om jaren peperdure rechtszaken te voeren,moet beperkt worden voor economische migranten.

 39. Dennis

  100% ongelijk, net als de rest van links.

 40. HJ

  Die vrouw is van de AFA, de anti-fascisten, die zelf fascist zijn zonder dat ze het doorhebben. 😂

 41. Deadly Viper

  Is duidelijk zo’n zwakzinnige die door Powned voor gek wordt gezet. Dit soort gekkies moeten ze gewoon tegen zichzelf in bescherming nemen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.