Jan Versteegh: ‘Ik heb een goede klik met John de Mol’

Geplaatst op Tue 11 Sep 2018 om 18:20

Jan Versteegh heeft veel vertrouwen in de samenwerking met zijn nieuwe werkgever John de Mol. Dat vertelt de presentator, die op 1 januari overstapt van BNNVARA naar Talpa TV, in De Telegraaf. Versteegh had gelijk een goede klik met de mediamiljardair. “Met John de Mol klikte het meteen. Die man lééft voor tv. Toen ik meedeed aan It takes 2, bemoeide hij zich zelfs met de schoenen van de achtergrondzangers. Hij hoeft dat natuurlijk niet, maar hij doet het wel“, zegt het tv-talent.

Is het niet irritant als iemand kritiek uit op ieder wissewasje? “Sommige mensen gaan bij kritiek met de armen over elkaar staan. Zo ben ik niet. Als je ambitieus bent, kun je maar beter luisteren naar wat mensen te zeggen hebben. Zeker als het John de Mol is.”

Veel mensen stappen voor het geld over naar De Mol, anderen bijvoorbeeld omdat ze een vrijheidsstrijder zijn. Hoe staat Versteegh daar in? “Ook bij BNNVARA verdiende ik al een heel mooi salaris. Maar iedereen die van baan wisselt, wil er ook financieel niet op achteruit. Ik vorm daarop geen uitzondering.

Wel heb ik enkel en alleen om inhoudelijke redenen voor Talpa gekozen. Wat mensen daar verder van zeggen, interesseert me niet. Er wordt wel meer gezeurd. Hoge bomen vangen veel wind, maar ook veel zon.”

Het Telegraaf-interview met Jan Versteegh kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA, Wessel de Groot
22 Reacties op “Jan Versteegh: ‘Ik heb een goede klik met John de Mol’”


 1. Annet

  Leuk voor Jan, ik denk dat hij het nog ver gaat schoppen. Het is een lefgozer en dat hebben ze bij Talpa nodig. Mensen hebben altijd commentaar en dat is prima, of je doet er iets mee als je het kunt gebruiken of je negeert het als het sh*t is.

 2. Dennis

  Jan Versteegh, slijmen bij de baas. Flikker!

 3. Winston Kanooknikswitch

  Veel succes met je klik bij John, ik ben blij dat ik het niet heb!

 4. Hans

  Als je het ver wil schoppen moet je juist NIET luisteren naar wat anderen zeggen wat jij moet doen. Dacht je dat bijvoorbeeld Steve Jobs, Oprah of John de Mol zelf zich laten tegenhouden door de mening van een ander?

  John de Mol werkt als een paraplu voor Jan’s boom die zorgt dat dat die geen regen of zon krijgt maar enkel water of een beetje zonlicht alleen als John dat wil….

 5. Lies

  @Hans: Zoals jij het schetst…. lijkt me niet oke Hans…..

 6. Linde

  Ik heb een zak geld van John, ik zeg alles wat hij wilt.. Marionet..

 7. Ikke

  Ik klik ook met mijn laminaat. Dat zegt dus niets. Het gaat erom wat je op de buis brengt. Boulevard 2.0 is niet bijster origineel. Meer van hetzelfde doen. Totdat blijkt dat het niet scoort. Gelukkig hebben we de centen nog. Veel geluk ermee!

 8. geld oorzaak, carriere naar de maan

  Jan, jan, jan wat ben je door het ijs gezakt.

  Je carrière naar de knoppen en je wordt niet meer serieus genomen.
  De klik zit m alleen in de bankrekeningen, die van Sjon en jou. Flinterdun je verhaal.

 9. jaap knasterhuis

  typisch geval bruine arm

 10. Hillie

  Brrr, wat heb ik toch een hekel aan dat soort hielenlikkers.

 11. Dries

  Een hoge boom, werkelijk? Voorlopig kom je niet boven het maaiveld uit.

 12. Job

  Het slijm ligt overal. Bah!

 13. Henk

  Jan gefeliciteerd!

  @Hans: Het ligt er helemaal aan wie het zegt en wat degene zegt. Als je een doel hebt dan moet je je niet laten weerhouden om dat na te streven. Wel kun je advies ter harte nemen om je doel sneller en beter te bereiken. Om beter te worden in je vak. Dat is wat Jan bedoelde denk ik. John de Mol heeft op vlakken waar hij geen verstand van heeft ook adviseurs. Die hoef je natuurlijk ook niet altijd op te volgen.

 14. geen stem

  Wat brengt hij ?????????????????//
  Helemaal niets dus.

 15. chris

  Een goede klik met collega’s is belangrijker dan het pikkie van de baas te zijn.

 16. Tv junkie xl

  Een goede klik….totdat de kijkcijfers van zijn programma’s bekend zijn

 17. Jelle

  Ik zie de combo Jan en Albert in een entertainmentprogramma wel zitten, mits ze onafhankelijk mogen oordelen over de showbiz en niet verplicht allerlei Talpa meuk moeten pluggen. Misschien wel net zoiets als de gouden tijden van Albert en Beau. Mocht het werken, dan kunnen ze Boulevard opdoeken.

 18. IP Reclame

  Giroblauw past bij jou.

 19. Freek

  Arme Jan, iedereen denkt dat hij of zij een ‘klik’ heeft met John.
  Wen maar vast aan deze dagelijkse opmerkingen: ‘John wil dat…’ ‘Dat moet van John’. Elke dag weer. Een producent,samensteller of regisseur heeft niets te vertellen. Uiteindelijk gaat het zoals ‘John’ het wil.
  Jan, ik wens je het beste. Maar hier ga je echt spijt van krijgen.

 20. Peter

  Er is alleen een klik met John als het goed is voor zijn bankrekening.

 21. Doe

  Zou zeggen: Nieuwe presentator Peking Expres en nu op Sbs6.

 22. TT

  Gatver wat een oervervelende kwal is die Jan. Eerst bezopen op TV zijn oude schooljuf de stuipen op het lijf jagen en de kijker en dan dit boycotten zou ik zeggen over het paard getilde nietskunner.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.