Gordon: ‘Glennis Grace, dit kan echt beter’

Geplaatst op Fri 14 Sep 2018 om 9:15

Gordon volgt het America’s Got Talent-avontuur van Glennis Grace met trots, maar ook met een kritische blik. Haar een na laatste optreden in de show vond hij niet goed genoeg. Dat vertelde de presentator donderdagavond in RTL Boulevard. Gordon heeft Grace dat onomwonden laten weten. “Ik volg het ook heel kritisch. Ik vond het vorige optreden bijvoorbeeld niet zo heel erg goed. Ik zei tegen haar: ‘Schat. Kom op. Je kan dit beter.’ Ik ken haar al vanaf dat ze elf jaar is“, vertelt hij.

Iedereen is lyrisch, maar Gordon gaat kritisch zitten doen tegen Grace. “Ja, er moet iemand zijn in je omgeving die dat tegen je durft te zeggen. Dat ben ik dan geweest.”

Haar laatste optreden stemt hem tevreden. “Wat ze nu de afgelopen week heeft gedaan, gaat alle grenzen te buiten. Ik heb gehuild vannacht. Ik ben opgebleven en heb een soort livestream gevolgd.”

Hij is super trots. “Wij gaan al zo lang terug. Zij was elf, ik twintig en ik jureerde haar voor het eerst. Ik zei tegen haar: ‘Jij wordt een wereldster.’”

Wel vindt Gordon het vervelend voor Grace dat de tv-makers zich zo bemoeien met haar outfits. “Het is bizar dat er zo wordt bepaald wat ze aan heeft. Dat ze daar niet in vrij gelaten wordt.”

Gordon hoopt op het beste voor Grace. “Zij moet nu in Vegas een Whitney Houston Tribute-show gaan doen.”

Foto: RTL
33 Reacties op “Gordon: ‘Glennis Grace, dit kan echt beter’”


 1. Slabam

  Aldus het orakel uit Begraficum.

 2. HanzWorsd

  Gelukkig, weet nu eindelijk wat het grootste zangtalent ooit, er van vindt.

  Euhh Mediacourant: wat is een tribuneshow? Of bedoel je heel hip ‘tributeshow’.

  Klok-klepel-klip-klaar

 3. Mirtemaan

  Wat een wijsheid

 4. rob

  Mag droeftoeter Gordon gewoon genegeerd worden?

 5. Papegaaitje leef je nog

  Lieve help, Gordon die advies geeft aan Glennis. Het moet niet gekker worden. Mijn advies voor Glennis, luister vooral niet naar Gordon.

 6. mark2

  Als glennis een Whitney Houston tribune gaat doen in las Vegas zal ze altijd alleen maar de nep-Whitney blijven. Ze teert veel te veel op Whitney Houston. Bedankt Gordon!

 7. @Mark2

  Als Glennis een Whitney tribune gaat doen, dan is ze nog wel even bezig voordat ze al die mannen afgewerkt heeft….

  je bedoelt tribute, Engels is ook zo moeilijk soms he

 8. Winston Kanooknikswitch

  Kijk, het is een groot succes voor de Soundmixshow die Glennis,met een imitatie van Whintney, liet schitteren en met miljoenen kijkers maar onze Amsterdamse Marktkoopman trekt weer alles naar hem toe. Gordon, wat ben je toch een misselijke narcis.t. Glenda laat die vent maar l.ullen want van hem kun je echt niks leren!

 9. Stijn

  Hij heeft het zangtalent nog niet eens in zijn linker kleine teen.

 10. Dennis

  Wat een rare zin:
  “Iedereen is lyrisch, maar Gordon gaat kritisch zitten doen tegen Grace”
  Komt omdat bijna iedereen schaapjes zijn die de ander volgen en geen eigen mening hebben. Een eigen mening hebben mag tegenwoordig niet meer lijkt het wel op.

 11. Japio

  Als Glennis een Whitney-tribute gaat doen, is haar eigen carrière voorbij. Het is belangrijk dat ze een eigen repertoire gaat opbouwen met liedjes die een vaste componist en een vaste tekstschrijver voor haar gaat schrijven.

 12. Simon

  Gordon heeft zo vaak mensen de hemel ingeprezen die vals zongen dat ik zijn woorden over zangprestaties niet meer serieus neem.

 13. S

  Het beste stuurlui staan aan wal, zeggen ze. Glennis heeft Nederland op de kaart gezet in Amerika. Heel veel Amerikanen hebben nog nooit van Nederland gehoord en weten niet eens waar Nederland ligt. Glennis verdient hiervoor in Nederland ook meer waardering! Maar ja, Nederland zou Nederland niet zijn als men zich niet Nederlaag gedraagt tegen over anderen. Het lijkt wel een dagelijkse hobby..

 14. S

  @Winston Kanooknikswitch, zo is dat. Henny Huisman is ook trots als een pauw. Maar nu beweert Gordon dat HIJ destijds in de jury zat? Kan me vergissen maar hij had het er wel erover.

 15. age

  Gordon ? was dat niet die zanger die met de Toppers mee deed met het Eurovisiesongfestival en in de halve finale zeventiende werd ?

 16. piet

  Dat wordt even gezegd door de grootste gek die hier rond loopt.

 17. Ron

  Het komt ook allemaal door Gordon himself dat ze nu in de finale staat natuurlijk….oh wacht…

 18. ali

  Gordon de pathologiche leugenaar wil zijn mening geven. Rot op naar de Kaapstad en kom nooit meer terug.want niemand neemt jou serieus. je grappen werken niet meer.

 19. weethetbeter

  Gordon ,die walgelijke vent kan zelf helemaal niks ,alleen zijn collega’s voor schut zetten en daar zelf flauw over lachen !!!!!Ik kijk uit naar de dag dat ik hem niet meer op de buis zie !!!!!!

 20. Wanny

  Wat een aandacht allemaal voor een talentenjachtje in de States. Waarvan de uitslag natuurlijk ook allang vast staat.

 21. Sip

  Ik zit niet te wachten op het oordeel van meneer Gordon; hij is voor mij geen persoon meer waar je rekening mee moet houden. De drukte om Glennis Grace vind ik bovendien zwaar overdreven; zij doet mee aan een talentenprogramma, dus is geen professioneel persoon meer.

 22. Hihi

  Glennis heeft haar succes aan Gordon te danken, NOT !

 23. Peter van de Plas

  Elk woord over Gordon is er één teveel.

 24. SOLANGE

  Gordon heeft gelijk Glenda Krijs…. is er 1 van velen… Romy Monteiro is veel beter maar die timmert niet zo aan de weg….

 25. Bennie Lekker

  Gordons wijsheid kent geen grenzen, mooi dat hij vertrekt naar het hol van de mol.

 26. Winston Kanooknikswitch

  S, nee hoor,hij zat niet in de jury,heeft wel zelf meegedaan maar kwam niet door de selectie van de voorrondes van de Soundmixshow, nou dan weet jij toch genoeg?

 27. Ano Nymous

  Gordon én Whitney Houston imitator. Lekker belangrijk.
  Niemand meer in geintresseerd. Hou er nu maar over op.

 28. Lisa

  @ano nymous
  Jij blijkbaar wel.

 29. Pluk vd Petteflet

  Héé da’s handig, gelukkig toch nog één negatieveling gevonden die iets onaardigs kan zeggen over de prestaties van ons aller Glennis Grace the Great die het beter doet dan wie dan ook in de US of A. Nog nooit vertoond. Dat Gordon voor altijd zal zwijgen en dat Glennis Grace aan een mooie toekomst in de VS gaat werken. Helemaal TOP.

 30. Koos

  Ze zingt je kristal de glasbak in.

 31. critikast

  Zowel Gordon als Glennis Grace kunnen me gestolen worden. Maar dat uitgerekend een misselijkmakende, valsspelende en valszingende hypocriet als Gordon hier nog een podium krijgt, is mij een raadsel en is tekenend door de armoede van televisiekijkend Nederland.

 32. de deskundige

  Hier heeft Gordon totaal geen verstand van als het zou gaan om onderbroeken dan ben je bij hem aan het goede adres.

 33. antigoor

  Hij is de sterrenkijker bij uitstek .

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.