Corry Konings geeft mening over talkshow Twan Huys

Hitzangeres Corry Konings, op dit moment te zien in de RTL 5-hit Expeditie Robinson, mengt zich in de discussie over RTL Late Night. Ze vindt dat Twan Huys het prima doet, maar ze mist wel wat amusement. Dat zegt ze in weekblad Story. Konings kent Huys net als de meeste mensen als correspondent in de VS en later als presentator van Nieuwsuur. Het is volgens de zangeres een man van kwaliteiten. “Dat heeft Twan goed gedaan. En ook nu vind ik dat hij het goed doet.”

RTL Late Night is veel oppervlakkiger dan wat Huys tot nu toe heeft gemaakt. “Dit programma is natuurlijk luchtiger dan wat hij gewend is, maar hij geniet er wel van. Nu zie ik ineens een glimlach op zijn gezicht of hem hartelijk lachen. Dat kon natuurlijk nooit bij Nieuwsuur.”

Nederland krijgt nu te zien wie Huys is, meent Konings. “Je ziet nu nóg meer de persoon achter Twan Huys. En hij laat zijn gasten uitpraten. Ze krijgen de tijd van hem. Dat vind ik belangrijk.”

Wat ik wel jammer vind, is dat het programma een andere opzet heeft gekregen. Er mag iets meer amusement in, zoals livemuziek.”

Het Story-artikel SHOWBIZZCOLLEGA’S OVER NIEUWE PRESENTATOR RTL LATE NIGHT kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen