Thijs Römer staat nog steeds achter kritiek op Yolanthe

Thijs Römer staat nog steeds achter de kritiek die hij in mei uitte op Yolanthe Sneijder-Cabau als presentatrice. Ze heeft nog wel wat te leren. Dat heeft hij gezegd in de rijdende talkshow van NU.nl. Sneijder-Cabau presenteerde de afgelopen tijd samen met Kaj Gorgels het ordinaire Temptation Island VIPS op Videoland. Toen het duo zich in mei presenteerde, noemde Römer hen zoutloos. Ook na het kijken van het verleidingsprogramma is de acteur niet onder de indruk.

Römer vindt zijn kritiek nog altijd meer dan terecht. “Ja, ze moesten nog een beetje groeien met z’n tweeën.

Waarom liet hij zich zo over hen uit, terwijl hij tot dit jaar nauw betrokken was bij Videoland als creative director van RTL Productions? “Temptation Island gaat mij aan het hart, want ik ben een die hard fan. Al vanaf de eerste keer toen het in de krochten van Veronica werd uitgezonden vond ik het al helemaal fantastisch. Dat vind ik nog steeds.”

Sterker nog: ik heb vanmorgen met veel plezier in mijn bed bij het wakker worden de laatste aflevering van Temptation Island VIPS gekeken.”

Yolanthe als presentatrice was érg wennen, aldus Römer. “Ik vond gewoon dat Rick Brandsteder dat zo lekker deed met die Belgische vlam van hem, dus ik moest wennen aan het nieuwe duo. Hierbij wil ik aan Yolanthe zeggen dat ze niet bij alles haar handen hoeft open te vouwen. Zie het als een liefdevolle tip.

Inmiddels is Römer geen creative director meer. “Ik zat bij RTL Productions en daar hadden ze mij de functie creative director gegeven. Dat was zoiets als creatief regisseur, maar het werd vertaald als creatief directeur, dus in veel publicaties heeft gestaan dat ik creatief directeur van RTL was.

Heeft hij nu nog wat te maken met RTL? “Helemaal niets meer.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen