Ook dit jaar bejaarde BN’er in Expeditie Robinson

Het is de makers van Expeditie Robinson ook dit jaar gelukt om een bejaarde BN’er te strikken als kandidaat. Komend seizoen doet de 64-jarige Johnny Kraaijkamp jr. mee. Dat heeft RTL 5 vandaag laten weten. De laatste jaren zit er steeds een BN’er op leeftijd bij het Robinson-team. Zo deed vorig jaar de 61-jarige Henk Poort mee en het jaar daarvoor de 66-jarige Bartho Braat. Nu is het dus de beurt aan steracteur Kraaijkamp, die ook niet meer bepaald de jongste is. 

De andere kandidaten die RTL 5 vandaag bekendmaakt zijn Toine van Peperstraten, atleet Gregory Sedoc, dj Tony Peroni Jr., GTST-actrice Stijn Franssen en model Loiza Lamers. Zij gaan Kamp Noord bewonen.

Eerder werden de kandidaten van Kamp Zuid al bekend: Donny Roelvink, vlogger Nienke Plas, Jody Bernal, rapper Josylvio, hiphopartieste I Am Aisha en braboneger Steven Brunswijk.

Op 30 augustus wordt het laatste lid van Kamp Zuid én het laatste lid van Kamp Noord onthuld tijdens de exclusieve voorpremière van de eerste aflevering in Utrecht.

Expeditie Robinson wordt geproduceerd door Strix Television en is te zien vanaf donderdag 6 september, om 20.30 uur bij RTL 5.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen