Jeroen KidV vindt Temptation-verleider Ken heerlijk

Jeroen Kijk in de Vegte, die elke dag te horen is in de ochtendspitsshow van NPO Radio 2, begrijpt het succes van de RTL 5-show Temptation Island wel. Het is gewoon lekker om naar te kijken. Dat zegt de radio-dj in de VARAgids. Kijk in de Vegte vindt het een genot om naar al die schaars geklede mannen te kijken. “Ik snap dat wel. Ik zie allemaal te knappe mensen met te lekkere lijven die allemaal te domme dingen doen. De opwinding die daarover op het eiland en voor de tv ontstaat, snap ik goed.

Zelf wordt Kijk in de Vegte redelijk opgewonden van verleider Ken, zie Google Afbeeldingen. “Ik denk dat als ik daar aan het zwembad had gelegen met drie baco’s in mijn mik dan had ik verleider Ken ook wel even een lesje geleerd.

Verder kijkt Kijk in de Vegte graag naar Het uur van de Wolf en Andere Tijden Sport. “Maar ook Doctor Love Robert ten Brink, wat doet die man het goed in All you need is love en Love is in the air.”

Ik zou mij kunnen voorstellen dat hij er na 25 jaar wel een keer klaar mee zou zijn, maar nee hoor. Ik geloof hem ook nog steeds.

Het VARAgids-interview met Jeroen Kijk in de Vegte kunt u lezen via Blendle.

Foto: Wessel de Groot, KRO-NCRV

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen