Jan Joost wil talkshow tegenover Studio Voetbal

Jan Joost van Gangelen zou graag een eigen talkshow willen presenteren tegenover Studio Voetbal op NPO 1. Dat vertelt hij in gesprek met de Metro. Het is de droom van Van Gangelen. “Weet je wat ik heel graag zou willen? Een eigen talkshow. Het liefst op zondagavond – ja, tegenover Studio Voetbal – met heel veel voetbal, andere sporten en een actuele gast. Ergens in een mooi grand café in Rotterdam ofzo met publiek erbij en met prachtige beelden. Dat mag van mij volgend seizoen al zo zijn.

Krijgt hij dat bij FOX niet geregeld? “Ik heb hier al een paar keer een balletje opgegooid, maar zo’n productie kost echt heel veel geld. Maar goed, ik blijf net zo lang zeiken tot ik het mag doen.”

Wel presenteert hij bij de tv-zender het programma De Eretribune. Tot voor kort met Hélène Hendriks, nu met een andere dame. “De mensen waren dol op Hélène, maar zij kreeg een prachtige aanbieding van Veronica. (…) Dat vind ik erg jammer, want pas aan het eind van vorig seizoen had ik het idee dat alles eindelijk klopte. Maar Aletha krijgt ook veel leuke reacties.”

Tot slot zou hij ook nog graag eens het EK of WK willen presenteren. “Ik weet niet of ik daarvoor moet terugkeren naar de NOS, waar ik ooit als redactie-assistent begon. Want ik denk dat we met FOX Sports over een paar jaar standaard in de pakketten van alle providers zitten. Laten we zeggen dat de NOS het WK van 2022 in Qatar nog doet en dat wij het WK van 2026 binnenhalen.

Het interview met Jan Joost van Gangelen kunt u lezen op de Metro-site.

Foto: FOX

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen