Geraldine Kemper tekent bij, blijft trouw aan NPO

Geraldine Kemper maakt niet de overstap naar RTL of Talpa TV. Ze heeft bijgetekend bij BNNVARA en blijft daarmee trouw aan de NPO. Dat heeft ze bekendgemaakt op Instagram. Kemper heeft een foto gepost waarop te zien is hoe ze bijtekent bij de publieke omroep. Ze zit er dan ook warmpjes bij: naast haar ongetwijfeld riante salaris, mag ze ook regelmatig allerlei snoepreisjes maken op kosten van de belastingbetaler. Voor hoe lang ze precies heeft bijgetekend, is niet duidelijk.

Het enige wat Kemper kwijt wil op Twitter is: “Aardbei in mn mond. Champagne in m’n hand. Bijgetekend bij BNNVARA. Woehoee 🎈 #trots #contract.

De presentatrice krijgt veel complimenten op Instagram. “Gefeliciteerd!!! Super! Inderdaad aanwinst voor de Nederlandse tv! Puur, mooi, open, eerlijk, echt“, zegt Yorin.

En Mpierweijer: “Wat ben ik blij dat jij daar bent gebleven!!! Je reisprogramma’s zijn zo leuk, je spontaniteit spat altijd van het scherm af!!! Van harte met je nieuwe contract!

De Volendamse Kemper zit sinds 2009 bij BNN. In dat jaar won ze de talentenjacht Sterretje Gezocht die de omroep organiseerde.

De Instagram-post:

Foto: BNNVARA, Estera Marysia

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen