Beau vindt dat RTL Boulevard scherpte verloren is

Geplaatst op Wed 15 Aug 2018 om 14:30

Beau van Erven Dorens is het eens met de kritiek dat RTL Boulevard zijn scherpe randje is verloren sinds het vertrek van Albert Verlinde. Dat laat hij blijken in Nieuwe Revu. Boulevard is tegenwoordig een weinig spannende rubriek vol met Anna Nooshin-gebrabbel, leuke filmpjes van Luuk Ikink en de mening van Peter R. de Vries over van alles en nog wat. Een echte kijkcijferhit is de showrubriek dan ook niet meer. Er moet wat veranderen, vindt ook Boulevard-host Van Erven Dorens.

Hij wil er vooral voor waken dat Boulevard de nieuwe PR-show van RTL 4 wordt, vertelt hij in de Nieuwe Revu. “Er is maar één ding wat wij fout kunnen doen en dat is met alle winden meewaaien om zodoende een commercieel vehikel te worden voor allerlei tv-programma’s en sterren die gepitcht moeten worden.”

Van Erven Dorens mist de spanning. “Ik ben het soms weleens eens met de kritiek dat Boulevard z’n tandjes een beetje kwijt was geraakt en ik probeer er nu alles aan te doen om die tanden weer terug te zetten.”

Welke collega’s zijn naast hem nog meer geschikt? “Collega’s als Peter van der Vorst, Frank Dane, Peter R. de Vries en John van den Heuvel hebben het in zich om af en toe een beetje gemeen te zijn. Met hen brengen we scherpte en eerlijkheid op de buis en hoe meer we daarvan hebben, des te beter.

Zonder dat je daarbij overigens moedwillig de beledigende kant op gaat. Als je dat doet, ontploft het altijd weer terug in je gezicht. Bij mij in ieder geval wel.”

Het Nieuwe Revu-interview met Beau van Erven Dorens kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
48 Reacties op “Beau vindt dat RTL Boulevard scherpte verloren is”


 1. Ron

  Beau ziet het goed. Helemaal mee eens. Zou ook stoppen met al die fashion en lifestyle onzin. Ben je gelijk verlost van die zelfingenomen en zichzelf serieusnemende Nooshin, Gulsen, Plessen en de rest van dat gepeupel.

 2. Martini

  Waarom ook niet RTL Boulevard inkorten? Dat kan je alle onzin weg laten. De studio ook iets intiemer opzetten. Het moet ook weer urgent worden. Overbodige dingen, zowel in aantal aanwezige personen als vierkante meters van de studio, schrappen.

 3. Jan

  Wanneer vindt hij nou iets van zichzelf? Het is altijd de ander die niet goed genoeg bezig is in z´n ogen. Typisch.

 4. ano@niem.nl

  Inderdaad minder mensen aan de desk en alleen fashion-geneuzel rond Prinsjesdag, Koninginnedag of wanneer er echt iets te melden is op dat gebied. Dus terug naar zoals het was. Dat geldt ook over Royalty-gedoe. Niet EN van der Vorst en van der Linden uitnodigen en alleen wanneer het urgent is en niet wanneer een nichtje van een prinsesje iets overkomt of wanneer men vermoedens heeft dat….

  En al die YouTube-achtige zogenaamd geinige filmpjes over poezen wanneer het nationale poezendag is.. echt daar zit niemand op te wachten.

 5. Pierre

  Vreselijk die dolle wijven die onzin rond blaten. Vroeger was het beter met Alberta Verlinden.

 6. Frederik de Groot

  Boulevard herhaalt momenteel gewoon de items van het 6uur nieuws als een pappagaai. En verder staan er altijd wel een mutsje langdurig te babbelen over niks. En almaar dat ophemelen van eigen programma’s die ronduit niks zijn en waar zij allemaal over oreren alsof er niets spannender en niet te missen mooi is, als dit flut programma waar zij allemaal zelf ook, “ja echt hoor” geen aflevering van missen. Beau heeft gelijk, verworden tot een theekransje.

 7. Flits Bom

  Misschien kan hij een drol naar binnen werken op tv.
  Zal best scoren..

 8. N. van T.

  Goh toen Bo naar Shownieuws ging, gebeurde dat ook. Misschien hand in eigen boezem steken?

 9. Olga

  Stop met al die gezonde toestanden en Arie Boomsma’s en Wendy’s van Dijk en fitgirls etc. Daar hebben mensen helemaal geen zin in. En stop ook met al die zogenaamd belangrijke vlogsters en blogsters en influencers, da’s echt voor kinderen.

 10. Woensdag

  Minder Beau. Ikink en de rest van het ……….

  Kans dat ik dan weer eens ga kijken.

 11. ad

  “Een echte kijkcijferhit is de showrubriek dan ook niet meer.”
  Scoort echt wel prima. Gister ook 800+

 12. Vrede

  Ik keek het altijd stiekem vroeger. Nu lieg ik niet meer als ik zeg dat ik er niet naar kijk. Beau heeft gelijk.

 13. chris

  het is en blijft een roddelrubriek.

 14. q8

  beau heeft helemaal gelijk,
  beau is ook de enige normale,hij past daar ook helemaal niet
  bij,bij al die roddeltantes/nichten

  als k arie of peter zie, kijk ik niet meer,
  wt een zooitje,

 15. Deadly Viper

  Vind het beter dan toen het alleen maar roddelnieuws was. Nu kijk ik vaker dan vroeger.

 16. Curryworst

  En die arme Luuk Ikink probeert zijn uiterste best te doen om ook kritisch en scherp uit de hoek te komen maar wordt dan weer niet genoemd door Beau.
  Luuk de eeuwige schl em iel.

 17. Mike

  Anna zie je gelukkig nog maar weinig. Te druk met haar tenenkrommende promotiefilmpjes voor Corendon.

 18. Bea

  Het zieligste figuur blijft toch wel die Luuk…
  die gelooft zelf echt dat hij er verstand van heeft…

 19. J

  Ze moeten wat meer terug gaan naar wat ‘roddel en achterklap’ items/nieuwtjes. Nu is bijna niks nieuws wat je hoort. Is ook wel lastiger in deze tijden dat alles online gaat, maar er moet dan beter gekeken of ze items wel of niet behandelen. Ook wanneer er verschillende meningen in het programma wordt gegeven is het altijd beter als wanneer iedereen het daar ‘gezellig’ met elkaar eens is.

 20. Laurens

  @J;
  Ik denk dat dit ook komt door de uitzendingen in het weekend. Ze moeten het nieuws door de 2 extra uitzendingen nu ook meer uitsmeren, waardoor er veel meer non-nieuws tussen komt.
  Verder mag het inderdaad wel wat scherper! Maar dat komt niet door een Anna Nooshin bijvoorbeeld. ;-)

 21. take4

  Beau die het heeft over scherpte en ”eerlijkheid”. Hahahahahaha!

 22. recom

  Ja hoor Beautje, komt heel integer over allemaal hoor. De meest verrotte geest van de hele tv scene wil de zaak opzuiveren. Ik ruik de lucht van verrot vlees alweer, oja, Beau komt eraan.

 23. tim

  Hij is toch de presentator die daarvoor moet zorgen.

 24. Vi

  Luuk ikkink promoot elke week temptation island terwijl daar niemannd naar kijkt, maar ja hij moet en zal rtl promoten.

 25. jroen

  Nou als RTL dit nou ook leest.. Doe er iets mee. Beau heeft een groot punt. Kijkers hebben ze, maar die geloven al lang niet meer in het concept zoals Boulevard was. Vooral de weekenden zijn ze een commercieel rotzooitje

 26. Lotje

  Als je er niets aan vind kijk je toch gewoon niet.
  En er is niets mis met Luuk Ikkink, das best een hele leuke vent en hij doet het goed.
  Wat een zuurpruimen leveren hier toch altijd commentaar, walgelijk gewoon.
  Nu zal ik wel commentaar krijgen.
  Doe je best, lees het toch niet meer terug.
  Zielige figuren hier allemaal, bah.

 27. Vi

  Luuk ikkink is een vent zonder inhoud.

 28. TopShow

  Weg met al die fashion items en dames en die vervelende internet filmpjes van Ikink.
  Vreselijk!!! Voor beide onderdelen een zap moment!
  De rest is prima!
  Beau slaat de spijker op z´n kop!

 29. Lies

  Nog steeds onderschat onze Beau, fantastische vent. Het programma met daklozen dat hij zelf heeft bedacht, daar uit blijkt dat hij sociaal zeer maatschappelijk betrokken is. Misschien door werkgevers is beperkt wegens zijn overstappen naar andere zenders. Dat snap ik niet.
  Hij verdient meer respect.

 30. Brilletje

  Vrees dat we nog heel lang met die vervelende klier van een Beau zitten opgescheept. Hij denkt zelf nl ERG belangrijk te zijn. Die mediawereld is een oude mannenwereldje dat zn intens dom, quasi fris (echt niet) en oppervlakkig type als Beau leuk vindt.

 31. yoshi

  Vivienne is een mooie aanwinst! Geweldig hoe ze Roland laatst afkapte met “laatste vraag Roland “… geen ruimte geven aan maar door zeuren over een onderwerp.

 32. harteloze henk

  Vivienne is te soft. Weg met dat wijf.

 33. SOLANGE

  Boulevard is een bagger programma ..allemaal losers die niks kunnen en veel geld krijgen voor gebrabbel

 34. Bart

  Inhoudelijk moeten ze meer terug naar show, media en entertainmentnieuws. Minder (zogenaamde) deskundigen en presentatoren. Weer meer reportages zoals in het begin van de nieuwe versie. Stoppen met dagelijks nieuwtjes over Boef, Lil Kleine, Ronnie Flex, Famke Louise, Dj Donnie, Dave en Donny Roelvink, Temptation Island, Calvijn en Dilan Hagen. Stoppen daarmee want de doelgroep van Boulevard kijkt niet naar dit programma en gaat het ook niet kijken omdat het over deze personen gaat. Maak dan een een jongeren versie van Bouelvard op Videoland, RTL5, Facebook, Instagram en YouTube.

  Vivienne is een aanwinst. Froukje ook wel eigenlijk. Ruben en Miljouschka er uit en op zeker Luuk er uit. Verder zoals eerder gezegd een flinke bezem door het team van deskundigen.

 35. Jan

  Vivianne is echt slecht!

 36. yoshi

  Vaste presentatie: Beau en Vivienne
  Vaste sidekicks: Froukje en Peter
  Vaste deskundige crime: John vnd Heuvel, Peter R., die advocate
  Vaste deskundige film en muziek: Tim Oliehoek, Veronica van Hoogdalen
  Vaste deskundige royalty: Marc vnd Linden
  Vaste deskundige mode: Nikkie Plessen
  Vaste deskundige sport: ??? geen idee wie ff

  De rest: Dumpen!!!

 37. Jip

  Er is een steeds groter wordende groep BN’ers, wiens baan het is om voor 750 euro per keer bij programma’s hun mening te geven. Deze BN’ers en RTL sterren komen niet oprecht over en hebben ‘het’ net niet waardoor de kijker ze gewoonweg niet geloofd. Wat doet Brigit Maasland daar als ‘ film deskundige’ , wat doet Filemon daar als ‘sport deskundige’, wat doet Olcay Gulsen daar elke avond wauwelend over alles en nog wat. Leuk voor ze dat ze zo een factuurtje kunnen sturen, maar het is gewoon niet echt en niet goed genoeg. Beau is uniek en grappig, maar heeft geen ‘side kick’ die hem prikkelt. Tel daar presentatoren bij op die er zitten voor het geld en totaal vervangbaar zijn voor elk ander babbel programma (Frank Dane, Peter v/d Vorst), de steeds meer overheersende ‘internet nieuwtjes’ (die iedereen al 300 keer heeft gezien of heeft ontvangen die dag, en u heeft het antwoord op het probleem van Boulevard.

 38. Mieke

  Gewoon opschonen en Beau is de beste en de 2 petertjes die meteen weg en de kakelende vrouwen ook weg vinden zichzelf zo intresant okee

 39. Marry Hens

  Heel goed van Beau dat hij na deze kritiek opstapt bij Boulevard.

 40. Herrie

  Heel “deskundig” Nederland staat daar, de een nog dommer dan de ander.Weg met al die mensen zonder inhoud. Ik ben al afgehaakt….

 41. Me2

  Ik vind Nicolette heel leuk in Boulevard.

 42. Frans

  Een warme host: Beau of Nicolette
  Een scherpe rebel als side kick: …..
  Een bank met een mening.
  Filmpjes met urgentie.

 43. Kim1980

  Winston was ook niet scherp. Het was Albert. En dus is het goed als er zo’n tintje aan wordt toegevoegd.

 44. Word2000

  @Jip, Vindt Beau helemaal niet ”uniek en grappig”. Dat is meer de mening die hij over zichzelf heeft, lijkt me. (uh) Ik vindt het een middelbare man die eens op moet houden leuk en jong te zijn. Dat is hij niet.

 45. Actie

  @word2000, ja en hij probeert op zielige wijze dat idee bij zichzelf in stand te houden. Enfin, denk dat vrijwel alle ”positieve” berichtjes hier van hem en verwanten of vrienden van hem zijn. Zo doorzichtig allemaal… Staat er constant in andere bewoordingen: ”Beau is grappig, uniek, hij is de enige die echte meningen geeft, ” etc etc. Hahahahaha. Jee, valt niet op zeg.

 46. Anja

  Wat ze moeten dien weet ik niet maar hun best doen om mijn plaatsvervangende schaamte weg te nemen. Kinderlijk gedoe allemaal met mensen die een roddelprogramma presenteren en denken dat dat het helemaal is.

 47. Olivier

  Met al die bloggers en influencers is het dat al Beau! En dan verder Maasland en van den Assem! Van die uitgerangeerde parttimers! Het is een programma van niks. Alles wat jullie melden is de dag van tevoren al te lezen op Facebook! Opdoeken!

 48. TT

  Tot mijn grote ontzetting heeft die Ikink ook nog een vlogprogramma te erg voor woorden! en inderdaad Anna Nooshin-gebrabbel, domme filmpjes van Luuk Ikink en de mening over alles en nog wat van Peter R. de Vries. Zit ik niet op te wachten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.