Weekend voortaan grootste formaat roddelblad

De Weekend wordt voortaan gedrukt op een groter formaat papier. Daarmee is het nu het grootste roddelblad van ons land. Dat schrijft hoofdredacteur Bart Ettekoven in het tijdschrift. Door het vergroten van het formaat valt de Weekend extra op in de schappen. “Trots kan ik u melden dat we vanaf deze week ook écht de grootste van Nederland zijn! Weekend is groter geworden in formaat, zodat de mooie verhalen en vaak exclusieve foto’s vanaf nu nóg beter tot hun recht komen.”

De mensen die de Weekend kopen zullen hierdoor nog tevredener zijn dan ze nu al zijn, verwacht Ettekoven. “U krijgt dus méér Weekend voor hetzelfde geld.”

De Weekend-lezer heeft volgens Ettekoven sowieso al genoeg reden om tevreden te zijn. “Weekend is al meer dan 40 jaar hét toonaangevende gossipblad van Nederland.”

Primeurs die Weekend de afgelopen tijd had waren onder meer de nieuwe vriend van Dionne Stax. En die van Glennis Grace werd in april al onthuld. “Pas afgelopen week werden de redacties van andere bladen en tv-programma’s ook eindelijk wakker. En zo waren er in de afgelopen maanden nog veel meer verhalen die onze hardwerkende redactie als eerste boven tafel kreeg.

Foto: Weekend

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen