‘Van der Vorst Ziet Sterren in gevaar na Connie-inbraak’

Het BN’er-programma van Peter van der Vorst, Van der Vorst Ziet Sterren, zou na de inbraak bij Connie Witteman wel eens in gevaar kunnen zijn. Dat schrijft weekblad Story. De inbraak bij Witteman is de zoveelste inbraak bij een bekende Nederlander. Vlak voor die Connie-braak waren Erland Galjaard en Wendy van Dijk nog aan de beurt en eerder waren ook Humberto Tan en Gerard Joling de klos. “Moet Peter van der Vorst nu vrezen voor zijn programma Van der Vorst Ziet Sterren?

Van der Vorst wil altijd filmen bij de bekende Nederlanders thuis en daardoor kunnen inbrekers via RTL 4 zien wat er allemaal bij hen te halen valt. “Wie wil zijn weelde nu nog laten zien?

Volgens de Story zitten de sterren daar helemaal niet meer op te wachten. “De angst bij bekend Nederland is groot nu een dievengilde het op hen gemunt lijkt te hebben.”

Zelf laat Van der Vorst weten niet echt te vrezen: “Ik ben er niet bang voor dat er hierdoor geen gasten meer aan mijn programma willen meewerken. We maken altijd goede afspraken over wat zij wel en niet willen laten zien. En daar houden we ons aan.

Het Story-artikel ‘Mag Peter van der Vorst nog filmen bij de sterren thuis?’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen