Omroep MAX serveert Starbucks-koffie op kantoor

Jan Slagter heeft geregeld dat er op het kantoor van zijn omroep MAX koffie van Starbucks geserveerd wordt. Dat vertelt de omroepbaas in Het Parool. Hoewel er flink moet worden bezuinigd bij de NPO, is Slagter overgestapt van goedkope filterkoffie naar dure merkkoffie. Ook is daarvoor een state-of-the-art koffieapparaat aangeschaft. Is dat niet een beetje te luxe? Nee, zegt de omroepbaas. Volgens hem was het hard nodig. “We hadden hier jaren dat de koffie niet te zuipen was.”

Plotseling kreeg Slagter een ingeving. “Ik kwam toen bij Shell en daar hadden ze koffie van Starbucks. Niet zo’n winkeltje, maar wel die koffie uit een apparaat. Geweldige koffie. Dan maak ik foto’s, zoek ik het merk op en bestellen we zo’n apparaat. Nu drinken ze hem hier.”

Dat klinkt wel heel erg slagvaardig. “Zo zit ik in elkaar: ik onderneem actie“, geeft de omroepbaas toe.

Slagter viert de nieuwe koffiemachine met al zijn medewerkers, zoals Peter de Bie, die hij heeft weggekaapt van Avrotros. “Ik ga straks gewoon even een bakkie koffie drinken bij Peter en zijn redactie. Dan maken we een grap en een grol.

Het Parool-interbview met Jan Slagter kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen